1/11/14

El Sant Andreu s´emporta un ensurt per Halloween a Sallent

C.N. Sallent 10 -C.N. Sant Andreu 12
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta     Foto: Elsa Juvès

Cada cop es veuen més joves celebrant halloween. Els que ens fem grans lamentem la pèrdua de les tradicions com la castanyada. Intentem convèncer-los que és bonic mantenir allò que feien els nostres avantpassats i ens diuen, “i què?, és més divertit disfressar-se”El jovent no respecta res.

Dissabte, el Sant Andreu visitava la piscina del Sallent. Abans del partit, xarrem amb les sallentines. “Ara entrena el Sant Andreu el Dani Ballart, mai les heu guanyat”. “I què?, tenen dues baixes, podem guanyar-les”. El jovent no respecta res.

El Sant Andreu, malgrat el canvi d'entrenador, conserva l'esperit de temporades anteriors. Si defenses molt fort, recuperaràs pilotes i tindràs situacions més fàcils en atac. Amb una pressió gairebé a tota piscina, el Sant Andreu dificultava molt el joc de les sallentines. Però dissabte tenien problemes per mesurar l'agressivitat. Dues jugadores barcelonines van acabar el partit abans de la mitja part per tres exclusions.

El Sallent, tot i els problemes per fer circular la pilota en situacions de sis contra sis, va mantenir la incertesa al marcador gràcies a les moltes superioritats i als desajustos defensius després de falta que permetien llançaments directes. Va faltar molt poc, aquella pilota que pot ser no va entrar però que els àrbitres van donar com a gol, aquella dècima de segon que va trigar la boia a controlar una passada, aquella superioritat que va acabar amb un xut a les mans de la portera, aquella falta directa que els àrbitres van anul·lar perquè van apreciar que la llançadora estava dintre dels cinc metres... Petits detalls que marcar la frontera entre l'ensurt i la derrota del Sant Andreu. Les noies del Sallent van sortir de l'aigua amb el disgust de no haver aconseguit el primer punt, però amb l'orgull d'haver plantat cara a un rival que semblava molt superior.
Fitxa tècnica:
2ona jornada Lliga Catalana Cadet Femení.
Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 1) , 2 L. Cruz, 3 J. Boixader (2), 4 A. Baró, 5 A. Toribio (1), 6 C. Puerta (3), 7 L. Flores, 9 C. López (2), 10 A. César, 12 I. Peirón (2).
4/12 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.

S. Andreu: 1 C. Valle (aturades: 4) , 2 A. Hernández , 3 N. Fernández , 4 I. Joldrà, 5 C. Viadel (1), 6 C. Grajea (1), 7 E. Seto (3), 9 N. López (1), 10 I. Herrero , 12 S. Morell (6), 13 P. Solà.
1/4 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.

Parcials: (3 - 3) (1 - 3) (2 - 2) (4 - 4)