16/11/14

Jugar a casa no ens senta bé

C.N. Sallent 6 -C.N. Hospitalet 15
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

O això es el que sembla, dos partits molts bons fora de casa i dos dolents a casa. El primer tenia excusa, un rival molt potent, però avui el partit encara ha estat molt pitjor. Potser, l´horari?, potser relaxació?, guanyàvem 2-1 als 4 minuts del primer quart, potser pressió de jugar a casa?, si a fora jugant força bé. Bé, confiem en ells ja que sabem de la seva qualitat i donem temps perquè trobin el camí correcte.

Primer quart o millor dit mig primer quart bo, l´equip ben colo cat i perillós en el llançament 2-1 amb gols de R.Ruiz i M.Guirado. A partir d´aqui, l´equip desapareix i encaixa 4 gols seguits per arribar al 2-5.

Enfado de l´entrenador i l´equip torna a l´aigua una mica més centrat però li dura poc, l´hospitalet mana i 2-6, J.Palacios retalla, 3-6 i 2 gols seguits dels visitants en 30 segons amb greus errades de marcatge i certa passivitat posant el marcador en 3-8 retallar per arribar al 4-8 per X.Ramos i canvi de camps.

El partit no estava perdut encara, tot i jugar mig desconectats 4 gols no son insalvables però si en comptes de pressionar i posar molt més com a bloc, no individualment, fas el contrari doncs ens van caure 6 gols davant el desconcert total de l´equip i el partit més que sentenciat, veritablement l´Hospitalet ens ha passat per sobre a aquest quart.

Amb 4-14, l´últim quart no ha fet més que prolongar la agonia en un partit ja decidit i per maquillar lleugerament la ventatja rival guanyant el quart amb 2-1, gols de X.Ramos i J.Vila de penal.

Bona direcció d´un històric de les banquetes M.Delgado que ha mogut l´equip per poder anul-lar la poca capacitat de reacció dels sallentins.
Els jutges del partit han assenyalat 7 exclusions als locals per 6 i 1 penal als visitants.

Parcials: 2-5, 2-3, 0-6, 2-1
C.N. Sallent: JX Pallarés, M.Manrique, G.Alvarez, Raul R (1), X.Ramos (2), M.Guirado (1), J.Arjona, David R, A.Montalà, J.Palacios (1), R.Pujol, J.Vila (1).

C.N. Hospitalet: A.Villalta, D.González, A.Alonso, A.Coloma (4), E.Carrera (3), A.Judez, E.Villar (2), G.Martínez (2), A.Pérez, R.Becerra (4), M.Gispert, N.Sousa.