El Sallent perd la concentració i acaba perdent amb el lider.

C.N. Sallent 9 -A.E. Santa Eulalia 11
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina
Foto d´arxiu: Jose Ruiz

Bon i disputat partit el que es va viure ahir a la piscina sallentina que enfrontava al segon, Sallent i al lider de la categoria, AESE. Partit molt igualat i molt lluitat i que nomes es va veure desequilibrat a mitjans del tercer quart davant la intervenció arbitral. Tot i que no es costum parlar-ne, davant de la repetició, ens hauriam de preguntar perquè els partits nostres on es present, sempre acaben igual.

Això no treu per res els mèrits del bon equip de l´AESE que amb un partit molt bo i molt seriós va mostrar la seva clara candidatura a la promoció d´ascens amb un partit molt seriós i mostrant-se molt solid en totes les seves lineas.

Bon primer quart amb intensitat i bones combinacions per part del dos equips, gol inicial de M.Bisbal en superioritat, empat visitant de penal, repeteix M.Bisbal de penal i empat visitant a l´últim minut en un quart molt equilibrat.
A la represa, la mateixa tònica, es repeteix l´argument, segon penal en contra, aquesta vegada aturat per K.Lenard, igualtat fins arribar al 4-4, amb gols de M.Bisbal i O.Rey en un bonic revers desde la boia. I començant els problemes, expulsió per vermella directe de C.Talavera per parlar a falta de 16 segons.Descans i bona oportunitat per calmar els ànims.

A la tornada, de inici, tercer penal en contra, fallat per l´equip visitant i gol local de J.López que estrenava el seu compte, empat visitant i nova superioritat que donava avantatge 5-6 als visitants. El ànims ja començaven a escalfar-se i nou penal en contra ( el quart ), això si, novament fallat. Molts nervis i l´arbitre para el partit per expulsar un seguidor de la grada, això no fa res més que caldejar encara més l´ambient. No era el primer, abans de començar el partit ja havia fet expulsar un altre seguidor de la grada. L´equip es descentra i dos gols visitants, 5-8, reduït a l´ultim minut per J.López que era l´unic que semblava mantenir l´equip dintre del partit.

L´equip sembla reaccionar a l´inici de l´últim quart i novament J.López escurça fins al 7-8, però no culmina la remuntada i dos gols seguits amb 1,40 per jugar deixant el lluminós en 7-10 i la guinda final, nova vermella, ara de M.Bisbal també per dirigir-se al col-legiat. Al final 9-11 amb gols de S.Cabrera i J.López i esbroncada final amb encarament entre public i col-legiat. Sens dubte un espectacle que no hauria de succeir, però que ja ha passat varies vegades amb aquest col-legiat.
Arbitratge a carreg de X.Guàrdia i A.Izquierdo que van assenyalar 5 exclusions, 4 penals i 2 vermelles als sallentins per 7 exclusions i 1 penal als jugadors d´Hospitalet.

Parcials: 2-2, 2-2, 2-4, 3-3.
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (3), A.Giménez, S.Cabrera (1), E.Casasayas, A.Vilarasau, O.Rey (1), A.Blanco, C.Talavera, J.López (4), A.Montalà, F.Comellas.

A.E.S.E: J.Ferrandis, C.Garcia, P.Segurana (3), A.Martínez, I.Martiarena (1), J.Fernández, C.García, R.Nogué (3), O.Dalmau (2), R.Marmol, C.Román (1), N.Montes (1), D.Toha.