C.N. Sallent 14-C.N. Poble Nou B 5
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina
Foto d´arxiu: Eva Vacas

L´equip barceloní es presentava amb un equip molt jove a Sallent. 3 juvenils i 4 cadets dintre de la seva formació no semblaven suficient per inquietar a l´equip sallenti format amb quasi bé tots els seus efectius, nomes la baixa de F.Comellas i un M.Prat molt mermat de condicions físiques.

Tot i així els primers minuts de partit van ser per els barcelonins que van sorprendre amb un 0-2 de parcial davant la confiança dels locals i les moltes errades del quart davant la porteria rival. Al final del quart 2-2 i la sensació que calia fer molt més. Gols de A.Blanco en superioritat i E.Casasayas.

El segon quart va marcar l´inici de la recuperació del joc de l´equip, molt ben acompanyat a la porteria per K.Lenard que s´erigia en un mur per l´atac rival, mantenint la porteria a 0 durant el segon i tercer quart. Els dos parcials de 3-0 i 4-0 desprès d´intercanvi de camps van deixar al final del tercer quart un 9-2 molt clar i definitiu pel signe del partit.

Gols del segon quart de J.López, A.Vilarassau en transformar un penal, i M.Bisbal de penal amb el temps exhaurit. Al tercer quart M.Prat novament de penal i J.López amb 3 gols seguits, molt efectiu desprès de les seves dues errades inicials, sol davant porter, van aniquilar el matx.

L´últim quart relaxació inicial que va escurçar el marcador i novament la major experiència dels locals van tancar el partit amb un parcial de 5-3 per posar l definitiu 14-5. Gols d´aquest quart de C.Talavera, M.Ruiz, J.López ( cinquè gol del partit ) i O.Rey (2).

Bona actuació del porter visitant Francisco Villena tot i la abultada derrota. Durant els 3 primers quarts que va estar a l´aigua va fer parades de merit i va causar molt bona impressió.
Arbitratge a carreg de L.Saura i A.Galí que van assenyalar 7 exclusions als locals per 11 i 4 penals als visitants.

Parcials: 2-2, 3-0, 4-0, 5-3
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), A.Gimenez, S.Cabrera, M.Prat (1), E.Casasayas (1), O.Rey (2), A.Blanco (1), C.Talavera (1), M.Ruiz (1), J.López (5), A.Vilarasau (1), R.Boixader.

C.N. Poble Nou B: F.Villena, L.Lucero, D.Noguera, S.García, D.Cabezas, D.Trejo, R.Vidal, J.Sicilia (2), J.Blanco (1), E.Sales, E.Tena (1), C.Roldan (1), D.Serrano.