Els cadets sorprenen passant per sobre del Montjuic

C.N. Montjuïc 4 -C.N. Sallent 11
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup 11-23 A )
Foto d´arxiu: Eva Vacas

Sorprenent el domini de l´equip sallentí davant un dels teòrics rivals forts del grup. Si som sincers, ningú esperava l´extraordinari rendiment de l´equip i el seu domini de cap a peus del partit, no donant cap opció als barcelonins que sens dubte van rebre un cop dur. Gran partit del jugador referència de l´equip Raul Ruiz que va anotar 7 gols.

De principi, el Sallent ja va marcar distancies i Raul R. començava el seu recital particular amb dos gols, mentre l´equip exhibia una bona defensa arribant al final del quart amb avantatge de 0-2.

La tònica va continuar al segon quart tot i que el Montju va escurçar el marcador 1-2 de penal de seguida es va veure que nomes era un accident. Aquesta vegada Ivan R. i A.Ballestero prenien el relleu del golejador molt més vigilat i posaven un 1-4 a mig partit que feia que molts ens pessiguessin perquè no estava clar si somiàvem.

Tercer quart amb sortida fulgurant i 5è gol sallenti, J.Palacios i posteriorment Raul R. deixaven el lluminos amb 1-6 quasi definitiu. Aquí va arribar la "pajara" habitual dels equips sallentins, l´exces de confiança i la relaxació van posar la por al cos i 3 gols seguits dels barcelonins en 2 minuts deixaven el marcador en un inquietant 4-6.

Només va ser un miratge, 4 gols de Raul R., extra ordinari i amb molta superioritat dintre la piscina a més del gol del seu germà Ivan R. tancaven el partit amb un rotund parcial de 0-5 que omplia de goig al pares desplaçats a una de les piscines importants de Catalunya i a tots els que esperàvem el resultat.
2 exclusions per els barcelonins per 5 als sallentins, 1 penal per cadascun dels equips.

Parcials: 0-2, 1-2, 3-2, 0-5
C.N. Montjuïc: G.Ballesteros, P.Castellon, P.Collado, A.Cobos, D.Romero (1), G.Cuacos (1), A.Martínez, C.Cantos (2), O.Sagnier, S.Bizcarri, R.Holgado, B.Ponferrada, O.Casca.

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero (1), Raul R (7), David R, Ivan R (2), M.Castro, P.Pérez, J.Palacios (1), G.Batanero, A.Garrido.