9/11/14

Bisbal marca el camí de la victòria.

C.N. Sallent 18 – C.WP. Sant Adrià 8.
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta

Si no saps com atacar, xuta. Si no saps com defensar, neda. El Sant Adrià és un equip experimentat, amb jugadores que coneixen perfectament què saben fer i què no poden fer. Tenen una defensa molt ordenada i, amb això i grans dosis de picardia, poden posar en dificultats l'equip rival. 

El Sallent tenia problemes per trobar posicions clares de tir i fer arribar la pilota a la boia era una entelèquia. Cada cop que les atacants sallentines descol·locaven una mica la defensa, el Sant Adrià feia falta i es tornaven a posicionar. El pla semblava bo, però tenia un forat. Quan fas moltes faltes, sempre acabes fent-ne una prou centrada i on la llançadora té un segons abans de que la defensa torni a tancar-se. Si la llançadora és bona, el teu mur defensiu caurà com la casa de palla dels tres porquets. I el Sallent té una llançadora bona, molt bona. 

Anna Bisbal va convertir en gol sis dels nou xuts que va fer. El Sallent va assolir aviat un avantatge  prou clar que va obligar el Sant Adrià a intentar un canvi de tàctica. Obrir el joc, però, va permetre al Sallent diversificar l'atac i des de les bandes i la boia van continuar arribant gols bagencs quan Bisbal va tenir menys ocasions per xutar.

A l'altra porteria, la defensa no era perfecta, però el Sallent corregia els errors nedant una mica més que el Sant Adrià i concedint pocs llançaments còmodes. No arribaven a temps per evitar el llançament, però só les atacants santadrianenques a xutar precipitadament. I prou que es va notar a la baixa efectivitat golejadora de les visitants..

 Sallent: 1 J. Peirón (aturades: 6) , 2 L. Flores, 3 J. Boixader (1), 4 A. Martínez (1), 5 A. Bisbal (6), 6 C. Puerta (1), 7 A. Casasayas (3), 8 I. Ortiz, 9 L. Muns (3), 10 A. César (1), 11 C. López (1), 12 I. Peirón (1) i  13 L. Puiggrós (aturades: 4).
4/6 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.
S. Adrià: 1 A. López  (aturades: 6) , 2 E. Rodríguez  (3), 3 M. Santos , 4 C. Sentís, 5 S. Andrés  (1), 6 M. Nieto, 7 J. Berbes , 8 A. Casablanca , 9 D. Cayuela (2), 10 C. Trias , 11 M. Carreras  (1) i 12 R. Rodríguez   (1).
1/7 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.

Parcials:  (4 - 2) (5 - 3) (4 - 0) (5 - 3)