Estrena de l´alevi a Sallent amb empat.

C.N. Sallent 5 -C.N. Hospitalet 5
LLiga Catalana Aleví Mixt ( Grup I )
Foto d´arxiu: Eva Vacas

Punt per l´aleví amb l´estrena de la categoria a la piscina de Sallent d´un equip d´aquesta categoria que va merèixer més. Un penal fallat i l´últim llançament aturat per el braç d´un defensor van evitar la primera victorià que hauria estat merescuda.

El partit va ser molt igualat. Els equips posaven molta lluita a la piscina i al 0-1 del primer parcial els sallentins van respondre al segon amb un 1-0 de parcial que posava l´empat a 1 al marcador, gol de D. Pérez.

Al tercer quart 1-0 pels locals que s´avançaven al marcador amb gol R. Fargas deixant el marcador a favor a l´intercanvi de camps 2-1. Els nois i noies molt animats i amb posibilitats de sumar la primera victorià en la seva curta trajectòria com a waterpolistes.

El 4r quart l´equip visitant va donar la volta al marcador amb un parcial de 0-2, l´últim gol sobre la botzina. que deixava el lluminós en 2-3 i dos quarts per jugar, els definitius, on les rotacions obligatòries ja s´havian complert i la alineació ja podia ser la necessaria del moment segons l´entrenador.

Inici del 5è quart i gol sallentí, R.Fargas tornava a empatar el partit, empat que no es mouria en la resta del període tot i la jugada que podia haver decidit el partit, penal aturat a 30 sg.

L´últim quart va ser molt intens, nervis i successió de gols en els 4 minuts del període, 3-4, 4-4 de J.Tapia, 4-5 en contraatac visitant. L´equip sallentí es va bolcar sobre la porteria visitant impedint la sortida de la pilota de a seva zona i provocant un atac i gol constant fins l´empat a 18 sg del final amb la transformació de penal de M.Montalà. Pilota recuperada a 12 sg, temps mort i l´últim llançament de M.Montalà aturat pel braç del defensor, van impedir la remuntada final.

Sens dubte aquest equip encara esta molt verd, però es començant a veure coses que agraden. La coloració molt millor, el ritme molt millor i jugadors que s´atreveixen a fer, provar, xutar. Molt camí per recórrer però en la bona direcció.
Arbitratge a carreg de R.Garcia qua va xiular 8 exclusions als locals per 6 i 2 penals als visitants.

Parcials: 0-1, 1-0, 1-0, 0-2, 1-0, 2-2.
C.N. Sallent: G.Diaz, J.Tapia (1), J.Andreví, P.Gil, H.Vicente, D.Pérez (1), R.Fargas (2), P.Palacios, M.Montalà (1), C.Ballesteros, R.Urbano, L.Ormenisan, C.Florin

C.N. Hospitalet: M.Toral, A.Carmona, G.Flores, I.Zerad, A.Fernández (1), D.Corral, I.García, A.Calderon, A.Alarcón (4), I.Ruiz, S.Surnatxeu.