Al Sallent li manca esperit per plantar cara a Sabadell

C.N. Sabadell 22 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Cadet Femení
 Crónica: Mariano Puerta      Foto: José Rúiz

Normalment, les exclusions es produeixen quan t'excedeixes en la intensitat defensiva. Habitualment, els penals es produeixen quan no has tingut prou concentració defensiva i deixes al rival sol davant la porteria.

A la piscina del carrer Budapest, al Sallent li van xiular quatre exclusions i quatre penals. Sense idees en atac, les passades dolentes permetien ràpids contraatacs del Sabadell. Sense intensitat en defensa, el joc posicional tampoc portava bones notícies per al Sallent. Gairebé a gol per minut, a gol per possessió, el Sabadell va acabar el primer quart amb un 7 – 0 prou explícit.

Amb tot decidit al primer període, ambdós equips van signar un armistici i el partit va fluir plàcidament fins al final. El Sallent es va emportar una “maneta” a cada un dels tres períodes restants, però també va poder anotat a tots tres períodes.