16/11/14

El derbi cau del bandol manresà

C.N. Minorisa 12 -C.N. Sallent 10.
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )

Mal dia per cometre tantes errades, fet que a marcat el resultat final del partit. El Sallent ha tingut múltiples opcions davant porteria per poder haver-se emportat el partit. I ja es norma que quan es falla tant, l´equip rival acaba guanyant.

De inici, hem vist un voluntariós Minorisa, molt centrat, molt agressiu i amb les ideàs molt clares del que calia fer per intentar guanyar el partit. La atenció a la boia i el no deixar a apropar-se al llançador sallentí, eren les claus. Fet d´aquesta tàctica, el resultat 1-0 i penal fallat dels sallentins. Segon quart on els sallentins s´han tret el son de les orelles i tot i el 2-0 inicial han arribat al final de període 2-2 amb gols d´A.Marin i A.Garrido.

El tercer quart el desastre que ha marcat el partit, l´equip no trobava la manera, Ivan, molt disminuït físicament avui, malalt tota la setmana i sense entrenar, practicament no passava de mig camp. Arnau molt lluitador sempre tenia més d´un a sobre i les múltiples errades i pals cara a porteria posaven el 6-2 al descans amb l´aparició d´un extraordinari J.Flores per part manresana.

Intercanvi de camps i  els sallentins començàvem a posar una mica de seny, parcial 0-2 que posava el partit 6-4 amb 2 quarts per jugar tot i la forta i continua pressió sobre els dos jugadors sallentins tal i com reflexen les expulsions al final del partit, 12 manresanes, per 5 sallentines.

5è quart i tot i el 6-5 inicial de Ivan, 2 gols locals eixamplaven el lluminós 8-5 i  al final del quart 9-6. Molt difícil la remuntada. tot i així l´equip ha tingut les seves oportunitats. Del 10-6 inicial es passa al 10-8, 11-9 i 11-10 amb 42 segons per jugar. Fallem el nostre atac en un ocasió clara per fer l´empat i a la jugada posterior J.Flores sentenciava un partit molt lluitat on els locals han treballat molt per la victorià anul-lant al jugador de refencia sallentí.
Arbitratge a carreg de M.Barniol que ha xiulat 10 exclusions i 2 penals als locals per 5 exclusions als sallentins. La única cosa a esmentar el tema de les zones prohibides en aquesta categoria. Un tema recurrent i ja habitual.

Parcials: 1-0, 1-2, 4-0, 0-2, 3-2,3-4
C.N. Minorisa: G.Polinario, A.Sánchez (1), F.Jodar, S.Merenguer, M.Puerta (1), M.Montferrer, Khalil, A.Leon (4), X.Custal, Ll.Galvan, J.Flores (4), J.Cesar, X.Marmol, S.Espinar

C.N. Sallent: I.Valentin, E.Masplà, J.Gil, J.Tapia (1), A.Marín (3), I.Ruiz (1), M.Cerezo, A.Pardo, M.Montalà, A.Garrido (4), P.Pérez, M.Castro, G.Diaz, R.Herrera.