Primera victòria fàcil per l´infantil

C.N. Sallent 17 -Sant Adria / WUA 2
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )
Foto d´arxiu: José Ruiz

Poca historia en un partit que va quedar resol al primer quart amb un parcial de 7-0 i que a partit d´aqui va permetre a l´entrenador local Jordi López fer rotar l´equip i donar més descans de l´habitual als teòrics titulars.

El partit va servir per donar una dosi de moral als nois i noies de l´equip que van poder anotar quasi bé tots els integrants de camp, nomes un, es va quedar sense el seu golet tot i que va disposar d´oportunitats per fer-ho. Això es una pràctica habitual del bo d´en Jordi, al qual jo li recordo des de fa molt temps aquesta practica d´intentar que tots els components puguin anotar quan el partit esta dat i beneit, fet que es d´agrair. No es treu res d´intentar golejar al contrari sense pietat i es més gratificant veure als nois contents després d´anotar tots, un premi als nois que entrenen tantes i tantes hores per continuar progressant, es molt més important.

Esportivament poc a dir, la primera victorià de la temporada desprès de les derrotes davant Barcelona, Barceloneta i GEiEG. Després del 7-0 inicial, van anant caient els parcials, 1-1 amb el titular fora de l´aigua, 4-1, 3-0 i marcador tancat a mig cinquè quart per la diferencia de 15 gols. Tot i que l´equip va continuar anotant fins al final de partit amb resultat real de 24-2 tot i no quedar registrat a l´acte.
Arbitratge sense cap dificultat a carreg de A.Gali que només va haver d´assenyalar 3 exclusions i 1 penal al combinat de Sant Adria i Autonoma.

Parcials: 7-0, 1-1, 4-1, 3-0, 2-0...
C.N. Sallent: I.Valentin, E.Masplà (2), I.Gil, J.Tapia (1), A.Marín (1), I.Ruiz (4), M.Cerezo, A. Pardo (2), M.Montalà, A.Garrido (3), P.Perez (3), M.Castro (1), G.Diaz.

Sant Adria/WUA: L.Casado, O.Ibañez (2), J.Hernando, R. Hernando, D. Geary, J.Rodríguez, M.Guaita, A.Rodríguez, A.González, A.Arranz, M.Sánchez, A.Pujol.