L´aleví progressa a bon ritme

C.N. Granollers B 7 -C.N. Sallent 9
Lliga Catalana Aleví Mixt ( Grup I )
Foto d´arxiu: Eva Vacas

Sorprenent i molt gratificant els rendiment dels petits de la casa dirigits per Jordi López, que en el seu tercer partir i amb la majoria de nens que no havien jugat mai a waterpolo, ja son capaços de manar a Granollers tot el partit i aguantar la embranzida final del rival sense perdre el lloc, per acabar rematant amb dos gols. Ja van avisar al seu anterior partit tot i que era a casa.

Bons primers dos parcials amb idèntic resultat, 1-2 amb gols que inaugurava el marcador de M.Montalà i desprès de posterior empat, R.Herrera tancava el primer quart. Bona aportació de les noies de l´equip. J.Tapia prenia el relleu al segon quart incrimentant la diferencia a dos gols i tot i la retallada local, R.Fargas s´encarregava de deixar el 2-4 al final del segon quart.Retallada local de inici al tercer quart i un brillant Javi Tapia avui anotava dos gols seguits deixant el marcador en 3-6, escurçat en els últims segons del quart abans del canvi de camps.
Amb la represa del partit ha estat quant els jugadors de Granollers han aconseguit anotar-se l´únic quart del partit 1-0 arribant als últims dos i definitius quarts on les rotacions obligatòries ja no tenen efecte amb avantatge del sallentins de 5-6.

J.Tapia mantenia els 2 gols de diferencia tot i que al final del quart s´arriva amb la renda mínima desprès del gol local. Empat a 7 a l´inici del quart i quasi immediatament, 9 segons després novament l´estrella del partit avui, J.Tapia, desfeia la igualada per rematar a falta de dos minuts novament amb el 7-9 definitiu que ja no s´ha mogut demostrant que els petits estan en molt bona progressió i aprenen molt ràpid.
4 exclusions per part local i 6 per part sallentina amb arbitratge de A.Muntanè.

Parcials: 1-2, 1-2, 2-2, 1-0, 1-1, 1-2
C.N. Granollers B: P.Gabarrella, A.Martínez (1), A. Martínez, N.Mora, R.González (1), J.Peral, M.Pons (2), L.Aribau (1), L.Caralt, B.Oliveras, L.Meria (2), J.Larripa, M.Cerdà, G.Cuevas.

C.N. Sallent: G.Diaz, J.Tapia (6), P.Gil, H.Vicente, C.Florin, R.Fargas (1), P.Palacios, M.Montalà (1), R.Herrera (1), R.Urbano, L.Ormenisan.