L´infantil cau dignament a Barcelona

C.N. Barcelona B 17 -C.N. Sallent 2
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )
foto d´arxiu: Miguel Herrera

L infantil perd en un partit que ja teniam clar tots que era de tramit davant el tot poderós C.N. Barcelona, lider invicte del grup. Es tractava de fer un partit digne i ho han aconseguit causant una bona impressió general amb les errades de sempre però evolucionat que es que ens interessa.

Només el primer quart ha pogut aguantar l´equip sallentí on només ha rebut un gol i en jugada de superioritat aprofitant la badada defensiva per no reaccionar a temps per anar a cobrir el jugador que es queda sol després de exclusió.

A partir d´aqui s´ha imposat el seu joc i els parcials han anat caient clarament del bàndol local 4-0 i 4-0 deixaven el lluminós de la piscina barcelonina en 9-0 a la mitja part, i com a únic objectiu continuar posant resistència per intentar que l´equip local tanques el marcador el més tard possible.

A la reanudació ampli parcial de 5-1, que encara no tancava el partit, amb gol sallentí d´Arnau Garrido i 14-1 al marcador. L´equip resistiria gran part del cinquè parcial amb nou gol de Garrido fins a 1,58 que l´equip Barceloní tancava el marcador amb 17-2 per renda màxima permesa de 15 gols.L´últim quart que ja no te constància enlloc ha portar dos nous gols dels sallentins per 5 més dels barcelonins acabant el partit de tramit en espera del pròxim important partit amb el GEiEG a casa.
Arbitratge de A.Ruiz que ha assenyalat 5 exclusions i 1 penal als locals per 3 exclusions i 4 penals als sallentins.

Parcials: 1-0, 4-0, 4-0, 5-1, 3-1....
C.N. Barcelona B: H.Lorenz, R. López, M.Bargallò (6), M.Valls (3), M.Lluch, A.Ramón (2), D.Rodríguez (2), J.Ariño (1), B.Viñas, V.Anglada, R.Domínguez, R.Bruno (3), P.Vilar.

C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà. I.Gil, S.Vendrell, A.Marín, I.Ruiz, A.Pardo, J.Andreví, A.Garrido (2), P.Pérez, M.Castro.