9/11/14

El Sallent remonta a Rubi i es colider.

C.N. Rubí B 7-C.N. Sallent 9
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Els Sallentins aconsegueixen una victorià meritòria remuntant un partit que s´havia posat difícil al descans. La tancada defensa en zona dels locals feia difícil el llançament i posava molta atenció en el control de les passades al boia sallentí molt conegut pels jugadors de Rubí. Poc a poc l´equip ha anat a més emportant-se els punts en una de les piscines on tradicionalment sempre sortia derrotat l´equip.

Primer quart més aviat dolent, l´equip no aconseguia trencar la defensa rival i no tenia molt clar com jugar, produint-se els primers avantatges, M. Granero sumava dos gols, el primer en superioritat, i posava un 2-0, només trencat a falta de 1,30 amb penal transformat per M.Bisbal i primer penal fallat per el Rubí. 2-1 de parcial.

Segon quart i novament M.Granero que s´estava convertint en un mal son posava el 3-1, escurçat per J. López, i ampliat novament amb gol de D.Carrasco i el  4rt gol de M.Granero, 5-2,  reduït a falta de 2 minuts per M.Bisbal que deixava dos gols per sota als sallentins al descans i M.Ruiz excluit per vermella directe.

El canvi de camps va anar be als sallentins, primer F.Comellas i desprès S.Cabrera posaven la igualada i es produïa una dada important, tercera exclussio del golejador local M.Granero, rematant la feina del quart C.Talavera amb un parcial de 0-3 amb un molt encertat K.Lenard ben recolzat per la defensa, que tancava la seva porteria com si d´un mur de formigó es tractes. 5-6 i un últim quart per jugar.

Començava el quart amb penal transformat per M.Bisbal,  però van arribar dos gols locals, M.Moyano i D.Carrasco tornaven la igualada al partit a 2,40 del final i Kevin havia aturat un penal. L´equip no va perdre els nervis i dos gols, el 4rt de M.Bisbal i S.Cabrera ben recolzats en la bona actuació en defensa van fer que es pogués arribar a l´últim minut sense patir gaire.

Aquest resultat posa als sallentins al capdamunt de la clasificació empatat amb l´AESE.
Els jutges del partit van assenyalar 7 exclusions i 2 penals als locals per 12 exclusions i 2 penals als visitants.

Parcials: (2-1, 3-2, 0-3, 2-3 )
C.N. Rubí B: S.Fuste, J.Martí, P.Venteo, F.Calero, P.Pérez, J.Carrasco, O.Israel, F.Fernández, M.Moyano (1), S.Sampons, D.Carrasco (2), M.Granero (4), M.Vernet.

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (4), A.Blanco, S.Cabrera (2), M.Prat, O.Muns, E.Casasayas, G.Lafoz, C.Talavera (1), M.Ruiz, J.López (1), F.Comellas (1), R.Boixader.