30/11/14

Ens quedem en portes

C.N. Sallent 10 -C.N. Montjuïc 12
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Es resisteix la primera victòria. Avui, han estat molt a prop, i de fet segurament es podria haver aconseguit sinó fos per el pessim segon quart i mig tercer quart on l´equip semblava haver decidit anar a dormir després d´un bon primer quart. No es la primera vegada, i a aquesta categoria,  les desconnexions es pagan molt cares.

Bon començament de partit, ordenats i semblava que posats de inici dintre del partit, X.Ramos molt llest agafa un rebot del porter a la boia i dona la primera avantatge. Empat visitant i R.Ruiz transforma un penal provocat per un bon X.Ramos aquest quart fent mal a la boia. Nou empat i M.Guirado deixa el 3-2 final en superioritat. Pintava bé.

De sortida del segon nou penal a favor, aquesta vegada fallat i ja van molts i a partit d´aqui l´equip a desaparegut, molts gols a la contra i l´equip fora del partit fins arribar al final del parcial amb 0-4 de parcial i 3-6 al marcador.

Per si era poc, la tònica continuava igual, 3 nous gols visitants i al mig un altre penal fallat, menys mal que els montju també ha fallat els seus 2 penals. Marcador amb 3-9 desprès de parcial de 0-7. A mig quart apareix A.Noguera que fa el 4-9 i tot i nou gol visitant en superioritat mal defensada, dos gols dels locals, un de J.Palacios i un altre de A.,Noguera deixant un parcial digne de 3-4 i el marcador amb 6-10 per els últims 8 minuts.

Sorprenent a tothom, l´equip sembla conjurar-se i 3 gols seguits deixant el resultat en 9-10 amb 4,30 per jugar, però no sabem culminar en les següents jugades i arriba a 2 minuts el 9-11. Nou gol sallentí, A. Noguera posa el 10-11 a 1 minut, tanquem porteria i no tenim prou calma per jugar la última possessió per empatar propiciant la última jugada amb gol a l´últim segon que deixa el definitiu 10-12.
Arbitratge a carreg de X.Paredes i M.T. Pascual que han assenyalat 10 exclusions i 2 penals als locals per 6 exclusions i 3 penals als visitants.

Parcials: 3-2, 0-4, 3-4, 4-2.
C.N. Sallent: JX Pallares, M.Manrique, R.Ruiz (1), X.Ramos (2), M.Guirado (2)J.Arjona, A.Noguera (3), A.Muntalà, J. Palacios (2), R.Pujol, D.Ruiz, J.Vila

C.N. Montjuïc: A.Martínez, O.Pérez (1), A.Cobos, F.García (3), I.Exposito (3), A.Mielso (4), CH. Cantos, Q.Alonso (1), A.Conde, D.Bizcarri, K.García.