Mala nota a l´examen de Bellaterra

W.Universitat Autonoma 10 - C.N. Sallent 2
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina.
Foto d´arxiu: Mike Lenard

S´esperaba molt més de l´equip sallentí al seu desplaçament a la piscina universitaria, però el resultat va ser un equip espès i gris, acompanyant el dia plujós que feia a fora. Els jugadors universitaris, van imposar clarament la seva veterania, sobre l equip sallentí que practicament es va pasar tot el partit sense anotar. 2 gols es una renda molt pobre en qualsevol partit de waterpolo i molt més en categoria absoluta.

Res feia predir el resultat final en acabar el primer quart on les defenses manaven i només un gol dels locals a 50 segons del final del quart deixava una exigua renda de 1-0.

Va ser al segon quart quant el locals van encarrilar el partit. Dos gols als primers minuts del quart deixavan el marcador en 3-0 i certa desesperació a les files sallentines ja que no havia manera d´anotar. Per fi M.Prat posava el 3-1 que donava alguna esperança amb molts minuts de quart encara. Res es va moure fins l´últim minut amb un altre gol local 4-1 i el pitjor, l´equip jugava malament.

Esbroncada general i intent de posar les ideas clares, i de fet ho semblava, 4-2 de M.Bisbal i més de 5 minuts de quart per jugar. Aqui va quedar tot, 4 gols dels locals als últims 3 minuts i mig finiquitaven el partit davant la inoperancia de l´atac sallentí. 8-2.

L´últim quart, nomès un tramit per tancar un partit per oblidar i plantejar-se el que queda. S´han perdut els dos últims partits emb rivals directes que opten a les plaçes de promoció i el pitjor, la image d´ahir. Esperem la reacció de l´equip, la temporada es molt llarga.
8 exclusions per els jugadors universitaris per 6 dels sallentins.

Parcials: 1-0, 3-1, 4-1, 2-0.
W.U.A.B: F.Pascual, P. Carrasco (1), A.Casado (1), A.Muñoz (1), M.Fernández (4), M.Orrus, M.Alcón (1), A.Garua, C.Vallés, A.Hinojosa (1), C.Ruiz, P.Martínez (1), X.Balaguer

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), E.Casasayas, S.Cabrera, M.Prat (1), O.Muns, A.Blanco, G. Lafoz, C.Talavera, A. Vilarasau, J.López, F. Comellas, R. Boixader.