23/11/14

La falta de gol condemna al juvenil.

C.N. Premià 9 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Una vegada més, queda latent que ens falta gol, fallem molt i això tira per terra tot el bon treball defensiu i la molta lluita que posant a dintre de la piscina i ens deixa sense opcions de competir amb equips de bon nivell que ja hi ha en la categoria juvenil.

El d´avui, un clar exemple, un 3-0 de sortida, potser amb algun petit desajust defensiu que ha concedit algun gol en aquest període i molts llançaments sallentins, això si, o fora o a les mans del porter. I novament un altre dels nostres mals amb 2-0, penal fallat, i ja van masses, que en comptes d´apropar-nos fa que a sobre ens fiquin un altre gol a continuació.

Al segon quart el rendiment defensiu encara ha estat més bo, defensàvem be les seves superioritats i continuàvem llençant malament, a part d´alguna aturada de molt merit del bon porter local. En aquest quart nomes un gol en superioritat local, però que ja posava un marcador molt desfavorable al descans 4-0 i la sensació d´impotencia per fer un gol desaprofitant nombroses ocasions.

L´equip ha tornat a la piscina sense perdre l´esperit de lluita i per fi el primer gol de R.Ruiz en superioritat. Inexplicablement les superioritats locals es succeian i els sallentins s´anaven carregant d´exclusions, fins a 6 seguides, sense cap local. Fruit d´això 7-1, retallat per A.Noguera a l´ultim minut.

L´últim quart amb el partit perdut no ha significat la baixada de braços de l´equip que no ha perdut l´esperit lluitador tot i no haver fet un bon partit, sobre tot en atac, res a dir en defensa que no siguin petites errades puntuals i res a dir del seu esperit. Novament 3 exclusions seguides a l´inici del quart que han augmentat la diferencia fins al 9-2 i una quarta que significava la definitiva de J.Palacios. R.Ruiz i X.Ramos en jugada de quedar-se esperant la recuperació defensiva, han maquillat el lluminós fins al 9-4 final.

Molt per fer i per treballar. Esperem que als pròxims partits l´equip perdi la por al llançament que potser hem vist avui als dos últims quarts desprès de fallar tant els dos primers. Si no hi ha gol es molt difícil guanyar partits per molt be que es defensi.
Arbitratge a carreg de P.Segurana i S.Masso que han xiulat 4 exclusions i 1 penal als locals per 11 exclusions als sallentins.

Parcials: 3-0, 1-0, 3-2, 2-2
C.N. Premia: M.Prats, B.Fernández, J.Campàs, C.Moreno (2), MDeferr (1), S.Martínez (3), P.Torrente (1), F.Iriso (1), A.Ruiz, R.Albero, D.Rosado (1), X.Robles

C.N. Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, R.Ruiz (2), X.Ramos (1), M.Guirado, J.Arjona, A.Noguera (1), A.Montalà, J.Palacios, R.Pujol, J.Vila