Un inici plàcid encarrila la victòria sallentina.

C.N. Catalunya 10 -C.N. Sallent 16
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
 Crónica: Mariano Puerta         Foto: Jose Rúiz

Després de dues derrotes contra rivals directes, el Sallent necessitava una victòria a domicili si volia mantenir les seves aspiracions. Al primer minut de partit, les sallentines ja havien provocat dos penals i tots dos els havia anotat Bisbal. La reacció de Catalunya va servir per què la diferència no és fes més gran, però no per retallar-la. Un gol de Fornas en superioritat quan faltava mig minut pel final del primer quart deixava el marcador en 2 – 4 on hi havia més igualtat que a l'aigua.

La recepta de les barcelonines per remuntar el partit era incrementar l'agressivitat defensiva.  En tres ocasions, el Catalunya es va posar a un gol del Sallent, però mai van poder anar un pas més enllà. El segon quart va acabar amb un parcial de 4 – 4 i amb la sensació de que la igualtat era fictícia. Aquesta sensació es va confirmar com a certa al tercer període. Les forces del Catalunya minvaven i la seva defensa perdia en anticipació i guanyava en murrieria. Les noies de Jordi López van saber mantenir el cap fred i eixamplar les diferències fins als quatre gols. El Catalunya, com els ciclistes que comencen a perdre les forces, anava fent “la goma” però cada cop una mica més lluny del rival. Al final del tercer quart, la diferència ja era de tres gols, 9 – 12.

Al final, qui va perdre els papers va ser Pelayo, que va ser expulsada per donar un cop de puny a Boixader. Amb aquesta acció, el Catalunya va signar la rendició i el Sallent va assolir l'avantatge més gran en un període. El 10 a 16 del final va ser un just premi per a la qualitat i el cap fred de les bagenques.