17/11/14

La torrada va caure pel cantó de la mantega.

A.E. Santa Eulalia 12 -C.N. Sallent 11
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Femení
Crónica: Mariano Puerta

A la piscina de Santa Eulàlia s'enfrontaven dos candidats a ocupar una de les tres places que donen accés al campionat d'Espanya de la categoria. A les banquetes, dos vells coneguts. L'entrenador de l'AESE, Jordi Timblau, va dirigir l'entrenador del Sallent, Jordi López, quan ambdós van coincidir a l'extint Club Natació Manresa. 

Les locals sabien quina és la millor arma del Sallent, sabien que aturar l'Anna Bisbal era la millor manera d'aturar el rival. Una defensa en zona amb constants dos contra un va reduir substancialment la producció ofensiva de la llançadora sallentina. El Sallent, però, va saber contrarestar aquesta tàctica atacant per les bandes. El testimoni anotador el va agafar l'esquerrana (com creix un equip quan pot disposar d'aquesta arma) Alba Casasayas. Cap equip aconseguia un avantatge clar. 

Durant els tres primers períodes, el marge per a un o l'altre equip va ser d'un gol. Només a l'últim quart, quan les forces d'ambdós equips ja defallien i les defenses no arribaven a temps, el partit es va sortir del guió. L'AESE va assolir un avantatge de dos gols. Veient els precedents, semblava definitiu. El Sallent, però, va poder recuperar la igualtat al marcador. Com un escalador a l'Alpe d'Huez, l'AESE va tornar a agafar embranzida i va tornar a agafar una renda de dos gols. El Sallent, tot i el darrer esforç, només va poder recuperar un dels gols. Al final, el partit es va quedar a L'Hospitalet decidits per petits detalls com els dos penals fallats pel Sallent o la bona actuació de la portera de l'AESE.

AESE: 1   (aturades: 8) , 2   (2), 3  , 4   (3), 5  , 6   (1), 7  , 8   (3), 9  , 10   (3), 11  , 12  , 13  ,
3/7 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.
Sallent: 1 I. Peirón (aturades: 7) , 2 A. Toribio, 3 J. Boixader, 4 A. Martínez (1), 5 A. Bisbal (2), 6 C. Puerta, 7 A. Casasayas (4), 8 L. Flores, 9 L. Muns (2), 10 A. César (1), 11 C. López (1), 12 I. Peirón, 13 L. Puiggrós,
3/6 Gols en superioritat.
1/3 Gols de penal.

Parcials:  (3 - 3) (1 - 1) (3 - 3) (5 - 4)