23/11/14

El Sallent no té prou amb un magnífic quart per superar la regularitat del Vallirana.

C.N. Sallent 11 -C.N. Vallirana 15
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta   Foto d´arxiu: Mike Lenard

El Sallent sembla haver perdut embranzida. Dos enfrontaments consecutius contra rivals directes s'han saldat amb dues derrotes. Han estat partits molt igualats que podien haver caigut a qualsevol banda, però els números diuen que el Sallent té els mateixos punts que fa dues setmanes.

El partit va començar amb el Sallent despistat. El Vallirana, sense fer res de l'altre mon, es va trobar amb un avantatge de quatre gols en poc més de tres minuts. Sengles llançaments exteriors de Bisbal i Casasayas van servir per posar el Sallent dintre del partit. Una vaselina de Puerta va reduir encara més l'avantatge del Vallirana. El Sallent semblava haver canviat la dinàmica del partit, però la seva irregularitat va frustrar la remuntada. Llisterri va posar el  3 a 5 i el Sallent no va ser capaç d'aprofitat una superioritat que hauria ajustat el marcador a la final del primer quart.

Al segon quart es va veure el millor Sallent. Les joves Boixader amb un gol i Puerta amb dos, van acompanyar Bisbal a la tasca golejadora mentre la bona defensa mantenia inexpugnable la seva porteria. El Sallent havia capgirat el resultat i, a la mitja part, s'havia posat per davant.

Després del canvi de camp, el Vallirana va apujar la intensitat defensiva  i, en un minut, mentre les bagenques encara paladejaven el magnífic segon període, van recuperar dues pilotes al mig de la piscina que li van permetre empatar el partit. Bisbal, de penal, va aconseguir el darrer avantatge del Sallent. L'agressiva defensa del Vallirana començava a descentrar les jugadores sallentines, que veien com el tercer quart acabava amb un avantatge mínim per a les rivals.
Al darrer quart, quan el Vallirana va aconseguir una renda de dos gols. Al Sallent li van venir les presses i es va precipitar massa sovint. Intentar resoldre el partit de manera individual,  acostuma a garantir el fracàs de l'empresa. El resultat final reflectia més fidelment la precipitació del quart període, que la bona però irregular feina de la resta del partit.

Sallent: 1 I. Peirón (aturades: 1) , 2 A. Toribio, 3 J. Boixader (1), 4 A. Martínez (1), 5 A. Bisbal (5), 6 C. Puerta (3), 7 A. Casasayas (1), 8 L. Flores, 9 L. Muns, 10 A. César, 11 C. López, 12 I. Peirón, 13 L. Puiggrós (aturades: 9) ,