22/11/14

Les aturades de Rutgers i l'efectivitat de Soriano escombren el Sallent

C.N. Sallent 4 C.N. Rubí 18
Lliga Catalana Cadet Femení 
Crónica: Mariano Puerta     Foto: José Ruiz

Pot ser, per l'horari atípic. Pot ser, perquè, després dels enfrontaments amb Sant Andreu i Terrassa, el nom del rival no feia el mateix respecte. Potser, per un excés de tensió. O pot ser, per tot el contrari, per manca de concentració. El cas és que el Sallent era incapaç de prendre una decisió correcta. 

Els tres primers atacs van acabar per la dreta. Un error quan no tens cap esquerrana i un suïcidi quan la porteria està ocupada per una jugadora del nivell de Rutgers. Molt aviat, la impotència ofensiva es va convertir en indolència defensiva. Les jugadores del Rubí, especialment Soriano, trobaven moltes facilitats per xutar. 

Al primer període, el Sallent només va marcar de penal. Al segon període, ni tant sols de penal, doncs van malbaratar el que van llançar. Al tercer ja no van tenir l'oportunitat de fallar un  penal. Mentrestant, el gols vallesans anaven caient com seqüenciats per un metrònom. Només al darrer quart, quan l'entrenador del Rubí va donar minuts a les més joves, el Sallent va poder maquillar una mica el resultat.

Fitxa tècnica.
Quarta jornada de la liga catalana cadet femení.
Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 6) , 2 L. Cruz, 3 J. Boixader (1), 4 A. Baró, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta, 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 C. López (1), 10 A. César (1) i 12 I. Peirón (1).
1/5 Gols en superioritat.
1/2 Gols de penal.

Rubí: 1 Rutgers  (aturades: 8) , 2 Muñoz  (2), 3 Viñes  (1), 4 Ruiz , 5 Gómez , 6 Brun  (2), 7 Bermejo  (1), 8 Barreiro  (3), 9 Barreiro (1), 10 Israel (1), 11  Estalella, 12 Soriano (7) i 13  Ascensio (aturades: 3).
3/4 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.

Parcials:  (1 - 4) (0 - 6) (0 - 6) (3 – 2).