Un penal a l´últim minut dona els punts al Sallent.

C.N. Badia 13 -C.N. Sallent 14
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2)
Foto d´arxiu: Eva Vacas

Partit no apte per gent pateix del cor, no obstant els pares dels nois van patir molt. Va estar molt igualat desde el minut inicial fins a l´últim minut, quant el golejador sallentí Ivan Ruiz, rubricava un gran partit amb 8 gols, i amb la transformació del penal que marcava la diferencia entre la victorià i potser la derrota ja que faltaven encara 33 segons per jugar on els sallentins es van fer forts per poder guanyar el partit.

L´equip va començar anotant primer, i sempre manant al marcador, fins arribar al final del quart amb un 3-4 amb 3 gols de I.Ruiz i un d´A.Garrido. La mateixa tònica al segon quart, tot i que els sallentins van agafar la primera avantatge de 2 gols, continuament els jugadors locals retallaven la diferencia fins arribar al final del quart amb un parcial 3-3 i l´acumulat de 6-7. Amb gols de E.Masplà, I.Ruiz i M.Cerezo.

L´inici del tercer quart va suposar un canvi de tendència, el que primer donava era el Badia que empatava el partit i tot i el gol d´A.Garrido al final s´arrivà amb 2-1 de parcial i 8-8 al descans. Intercanvi de camps.
Tornem i novament colpejant els sallentins amb gol de I.Ruiz, i arriba el quart "tonto", 3 gols seguits dels locals deixaven un marcador de 11-9 amb 2 quarts per jugar, calia reaccionar.

I ho van fer, amb tota la artilleria a la piscina al cinquè quart, sense la obligatorietat de les rotacions pròpies de la categoria, dos gols seguits, A.Garrido i M.Cerezo tornaven a empatar el partit a 11, i el Badia fallava un penal que notaria a faltar al final. Tot i això el gol dels locals deixava el marcador amb 12-11 i la taquicàrdia feia acte de presencia.

Un últim quart estelar del golejador sallenti, I.Ruiz i la lluita de tots els integrants de l´equip donava la victorià. Primer I.Ruiz de penal empatava a 12 i tot i la nova avantatja del Badia, l´empat a 13 arribava a 1,30 del final i l´equip es posava per davant a 33 segons del final desprès d´anotar l´últim penal. El Badia ja no va poder superar la defensa sallentina.

Partit que fa afició, molt competit i emocionant i dona una gran dosi de confiança al nois que a ben segur estan desitjant que arribi el pròxim partit, el derbi de la comarca que es jugarà el proper diumenge a Manresa.

Parcials: 3-4, 3-3, 2-1, 3-1, 1-2, 1-3
C.N. Badia: G.Puig, A.Puerta, I.Paino (1), M.Piedrafita, C.López, D.Rodríguez (1), V.De Pablo (4), P.Faus, J.Levid (2), D.Ruiz (5), D.Pastor, C.Sanz.

C.N. Sallent: I.Valentin, E.Masplà (1), R.Fargas, J.Tapia, I.Ruiz (8), M.Cerezo (2), A.Pardo, R.Herrera, A.Garrido (3), P.Pérez, M.Castro, G.Diaz.