Les cadets del Sallent han perdut el complex d'inferioritat.

C.N. Terrassa 18 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta       Foto arxiu: Elsa Juvès

Després de tres jornades, sembla que el principal favorit a la Lliga Catalana Cadet Femení aquesta temporada és el Terrassa. Semblava que les noies del Sallent s'havien llançat derrotades d'antuvi a la piscina del Natació Terrassa.

Menys de mig minut van trigar les egarenques a marcar el primer gol. Abans del primer minut, però, César va anotar l'empat per advertir que el Sallent havia vingut a disputar el partit. El Terrassa jugava millor, però el Sallent no es rendia i un gol de López permetia tancar el primer quart amb un digne 6 – 2.

Al segon quart, les bagenques es van créixer i van apropar-se fins al  7 – 5 i van aguantar la reacció vallesana, que només van poder empatar aquest període.

A la segona part, el desgast físic va allunyar el somni del Sallent, que va notar el canvi de jugar a piscina gran. Una bona prova d'això és que el Terrassa que, fins a aquell moment, només havia aprofitat una de les sis superioritats que havia tingut;  als tres últims minuts del partit van anotar a les tres situacions de jugadora de més de que van disposar.

Terrassa: 1 S.Domenec , 2 A.Palomares (6), 3 C.Guzman , 4 A.Allaraz (1), 5 J.Rodríguez (1), 6 P.de Pedro (1), 7 A.Pastor (3), 8 M.Samper (5), 9 B.Rojas (1), 10 R.Dominguez , 11 L.Aranda  , 12 M.Vera.