El cadet acaba amb la imbatibilitat del Poble Nou

C.N. Poble Nou 3 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Cadet Másculí ( 11-23 A)
Foto d´arxiu: Eva Vacas

Excel-lent, es el calificatiu que millor qualifica el rendiment defensiu d´aquest equip. No enganyem a ningú si diem que teniam esperançes de guanyar a la piscina barcelonina, som ambiciosos. I sabiam que seria un partit igualat i dur on calia remar en equip des de l´inici fins al final. Els nanos ho sabian i al final el seu gran esforç es va veure recompensat aconseguint una important victoria fent caure al lider.

L´equip va anar a remolc al lluminòs de Can Felipa, pero sense pedre de vista els barcelonins, el 1-0 de parcial del primer quart no va fer perdre la confiança tot i no poder anotar fins als primers minuts del segon quart amb gol de Raul Rúiz en jugada de superioritat, empatant el partit. J.Vila, ahir extraordinari sota pals, atura el penal en contra, però no pot fer res davant P.Fernández a 19 segons del final aconseguint el seu segon gol.

2-1 al descans, resultat molt curt i canvi de camps i els entrenadors esforçant-se per fer arribar les instruccions precises als seus jugadors per intentar emportar-se l´igualat partit. Va ser el Sallent qui va treure avantatge del quart, A.Noguera anota un penal al primer minut de joc empatant a 2 i poc després el mateix jugador fa el 2-3 i tot i el molt temps que faltava de quart el marcador ja no es poder moure.

Últim quart i molts nervis, defenses molt agresives als dos bandols. Penal a favor i Raul Ruiz deixa el marcador en 2-4 amb 4,30 per jugar, exclusions a la banqueta local que protestava la actuació arbitral. A 1,44 del final gol de Sergi García, 3-4 i taquicàrdia, amb el partit molt calent. El marcador ja no es va moure tot i les protestes de una última acció que els locals consideraven penal a la última jugada del partit.

Important victoria que pot fer, sempre que es guanyi a Banyoles, que l´equip acabi en primera posició la primera volta en un triple empat amb CN Catalunya i CN Poble Nou la proxima jornada. Superant les espectatives que es tenian a principi de temporada.
Arbitratge molt discutit per part local de P.Gómez que va assenyalar 7 exclusions i 2 penals a Poble Nou per 7 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials: 1-0, 1-1, 0-2, 1-1
C.N. Poble Nou: D.Serrano, P.Campos, M.Escrig, I.Moreta, E.Sales, U.Biel, R.Vidal, J.Vernet, J.Mora, P.Fernández (2), S.García (1), C.Ocaña, O.Canals.

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, Raul R (2)., David R., Ivan R., A.Noguera (2), P.Pérez, U.Rodríguez, J.Palacios, G.Batanero, A.Garrido.