El cadet te prou amb 2 quarts

G.E.i.E.G/Banyoles 6 -C.N. Sallent 12
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23 A )
Foto d´arxiu: José Ruiz

Plàcid triomf del cadet a la piscina gironina que va tenir prou amb els dos primers quarts per sentenciar el partit fent bons els pronòstics. Amb aquesta victorià l´equip sallentí es consolida al capdavant de la classificació al final de la primera volta amb 5 victòries i 1 derrota empatat a punts amb Catalunya i Poble Nou, reforçant les seves aspiracions d´entrar al grup d´ascens.

Els sallentins van sortir com ja ens tenen acostumats, ben ordenats defensivament i ben posicionats en espera de les seves oportunitats que no van trigar a arribar, 3 gols seguits deixaven el marcador 0-3 abans que l´equip gironí pugues anotar el seu primer gol. I dos més abans d´acabar el quart deixaven clara la diferencia entre uns i altres. 1-5 de parcial amb gols de A. Noguera 2, ( 1 de penal ), Raul R. 2 i J.Palacios.

El segon quart practicament va sentenciar el partit, A.Noguera anotava d´inici, responien els gironins i David R i Raul R. posaven el parcial 1-3 i el resultat de 2-8 al descans amb sensació de superioritat sobre el combinat gironí.

A la represa desprès del canvi de camps, rotacions i minuts per els menys habituals i l´equip gironí pressionant més per intentar escurçar el marcador sense aconseguir-ho 2-2 de parcial amb gols de J.Palacios i Raul R. i la mateixa tònica a l´últim quart amb idèntic parcial per acabar amb victorià clara 6-12 conservant les forces per la resta de partits que quedaven per jugar. Uns amb el juvenil, l´endema i els altres amb l´infantil a la tarda.

Pròxima parada, Andorra diumenge vinent on també hem de sumar segons diu la classificació i continuar apropant-nos a l´objectiu d´entrar al grup d´ascens
Arbitratge a carreg de D.Codina que va assenyalar 5 exclusions i 3 penals als locals per 4 exclusions als sallentins

Parcials: ( 1-5, 1-3, 2-2, 2-2 )
G.E.i.E.G/C.N. Banyoles : B. Calpe, I.Calpe (1), G.Parejo, G.Cabello (1), M.Alzina (2), R.Palet, A.Fernández (2)

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, Raul R. (4), David R. (1), Ivan R., U.Rodríguez, A. Noguera (4), J.Palacios (2), G. Batanero, A.Garrido (1).