Arriba la primera victòria del juvenil

C.N. Sallent 10 -C.N. Poble Nou 6
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )
Foto d´arxiu: José Rúiz

Ha trigat però al final ha arribat la recompensa en forma del primer triomf de la lliga davant de CN Poble Nou. L´equip molt serè avui, al contrari d´altres partits, amb la idea fixada de que d´avui no passava, ha fet un bon partit sobre tot als dos primers quart on ha cimentat l´avantatge suficient per no patir per la victòria al final del partit. Esperem que sigui l´inici de la remuntada d´un equip al que li veiem més qualitat de la que marca la classificació actual.

Bon primer quart, amb les ideàs clares i sense por al llançament exterior, autentic taló d´aquiles d´aquest equip fins ara, A.Noguera creuant a la escaira contraria, R.Ruiz i A.Montalà transformaven 3 llançaments exteriors que permetien manar al marcador en tot moment, i arribar al final del quart amb 3-2 i bones sensacions.

Ha estat al segon quart on l´equip ha cimentat gran part del triomf d´avui, arribaven les primeres exclusions visitants que permetien el gol en superioritat de J.Palacios, després dels 4 primers minuts sense anotació, i 3 gols més, A.Montalà novament , R.,Ruiz i A.Noguera de penal, continuaven fent forta la linea exterior donant un parcial de 4-0 que deixava en 7-2 al descans.

De sortida l´equip barceloní pressionava la linea exterior i es feia més complicat llençar, tot i això, un nou penal provocat per X.Ramos, donava un altre gol a A.Noguera que posava la màxima diferencia del partit, 8-2, abans que l´equip quedes aturat davant la defensa rival que ha escurçat el marcador fins al 8-5 al final del quart amb parcial de 1-3.

A l´ últim quart encara s´apretava més el marcador, 8-6 i alguns nervis, però una errada d´un jugador visitant provocant una exclusió definitiva ha fet que A.Noguera esbaeixi els dubtes transformant el seu tercer penal, sembla que em trobat seguretat també en el llançament de penals, i R.Ruiz anotés el definitiu 10-6 a 3,15 del final. Rotacions a l´equip per donar minuts i el marcador que ha estat inamovible. La setmana vinent rebem a Igualada esperant que confirmi la linea ascendent de l´equip sense la pressió d´aconseguir la primera.
Arbitratge a carreg de R.Calopa i M.Pascual que han assenyalat 3 exclusions als sallentins per 3 exclusions i 3 penals als visitants.

Parcials: ( 3-2, 4-0, 1-3, 2-1 )
C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, A.Noguera (4), R.Ruiz (2), X.Ramos, M.Guirado (1), J.Arjona, D.Ruiz, A.Montalà (2), J.Palacios (1), R.Pujol, J.Vila

C.N. Poble Nou: D.Serrano, L.Lucero (2), M.Escrig, E.Sales, D.Cabezas, E.de San Agustin, R.Vidal (1), J.Vernet, J.Mora, D.Trejo (2), S.García (1), P.Fernández, C.Ocaña.