El Sallent paga car un inici decebedor.

C.N. Sallent 7 -C.N. Mataró 9
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta        Foto d´arxiu: José Ruiz

Decididament, els divendres són un mal dia per al Sallent. La visita del Mataró suposava la primera oportunitat real de guanyar un partit. El primer atac del Sallent el va convertir en gol Puerta. Les bones sensacions creixien. El Mataró, liderat per Bonamusa, va capgirar el marcador. La victòria se la podia emportar qualsevol equip. En un minut, l'últim del primer quart, l'entramat defensiu del Sallent va caure. Una exclusió de Boixader, va facilitar el gol de Soler. Mig minut després, gairebé sobre la botzina, Bonamusa marcava l'1 - 4 que tancava un període que havia semblat igualat.

Pitjor encara, va començar el segon quart. Un altre gol de Bonamusa eixamplava l'avantatge visitant fins a l'1 – 5. El Sallent va reaccionar. Les constant ajudes defensives sobre Bonamusa van col·lapsar el Mataró. Un gol de Puerta i dos de Toribio van permetre al Sallent arribar a la mitja part només un gol per sota, 4 – 5. Sense l'aportació ofensiva de la seva líder, el Mataró semblava lligat de mans.

A la represa, les maresmenques van saber capgirar la tendència del partit. Una mica per les indicacions del seu entrenador i una mica perquè a les bagenques els costava més recuperar la posició després de les ajudes, el Mataró va començar a trobar la jugadora que quedava lliure quan el Sallent feia dos per un. Les facilitats defensives van permetre al Mataró recuperar la renda de tres gols, 5 – 8, al final del tercer quart. Un avantatge que van saber mantenir durant el darrer quart. Per dos cops els Sallent es va posar a dos gols, l'últim quan només faltava mig minut per al final del partit. En cap moment va perillar la victòria visitant.

Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 8) , 3 J. Boixader, 4 A. Baró, 5 A. Toribio (2), 6 C. Puerta (4), 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 C. López, 10 A. César, 12 I. Peirón (1).