Ensurt amb final feliç

C.W. Sant Adrià / W.U.A 7 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )
Foto d´arxiu: Miguel Herrera

Pels pèls. d´aquesta manera podem resumir un partit en que s´esperava una victorià amplia en la visita al cuer del grup que no ha sumat cap punt. Segurament un excés de minuts dels teòrics titulars a la banqueta, van propiciar que l´equip no pugues imposar la seva superioritat i acabes patint per endur-se el punts en joc.

Primer quart sense problemes, amb els jugadors de referència de l´equip a la piscina, i 0-2 de parcial final amb gols de A.Garrido. Segon quart amb decorat totalment canviat, sense els jugadors de referència, 4-1 de parcial que deixava un 4-3 perillós i la sensació de perduts dintre de l´aigua. Gol en aquest quart de M.Cerezo.

El tercer quart, canvis, i l´equip torna a imposar-se, un gol de I.Ruiz, i un altre de P.Palacios, tornaven a donar avantatge al marcador 4-5 al descans i l´equip local més animat que mai, veien la possibilitat de sumar en un partit per primera vegada en tota la temporada.

El fet de que alguns dels jugadors havien de ser reservats pel posterior partit del cadet va fer que novament es quedessin a la banqueta a la represa, i novament parcial favorable als locals, 2-0 que ara ja si feia perillar seriosament una fàcil victorià. 6-5 a falta dels dos últims quarts.

Novament l´equip dintre la pileta de l´equip del Besós per capgirar la situació i 0-3 de parcial amb gols de A.Garrido, I.Ruiz i I.Gil. 6-8 a falta de l´últim quart semblava suficient per deixar acabar el partit. Tot anava bé fins que I.Ruiz a mig quart va sortir de l´aigua i l´equip local el posava 7-8 a falta de mig quart per jugar encara. Molts nervis i sort que l´equip local no va aprofitar les seves opcions per treure quelcom positiu.

Sensació de que hi han molts jugadors nous i que encara els falta bastant per poder agafar la iniciativa i ser importants dintre l´equip i dels molts alevins que ahir formaven l´equip, doncs encara falta bastant, acabant de començar i encara necessiten molt més temps per donar el salt que s´exigeix aquesta categoria. Positiu el fet que disposessin de minuts i que ells mateixos siguin conscients de que han de continuar treballant, sense presses, però a la vegada sense aturar-se tot i la bona marxa de l´aleví a la seva categoria.
Arbitratge a carreg de A.Crespi que va assenyalar 4 exclusions als locals per 6 als sallentins.

Parcials: 0-2, 4-1, 0-2, 2-0, 0-3, 1-0
CW Sant Adrià / WUA: D.Geary, O.Ibañez (3), J.Hernando (1), A.Planes, A.González (2), L.Casado, A.Pérez, Q.Lahoz, Z.López, A.Rodríguez, J.Rodríguez (1), A.Pujol, C.Paredes.

C.N. Sallent: I.V.Chircu, E.Masplà, I.Gil (1), J.Tapia, A.Marín, I.Ruiz (2), M.Cerezo (1), A.Pardo, P.Palacios (1), A.Garrido (3), P.Pérez, M.Castro, G.Diaz, R.Fargas