18/1/15

Duel intens davant el Catalunya

C.N. Catalunya 7 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A )

Intens partit davant un dels rivals directes en la lluita per dos de les 3 places de promoció que només va quedar decidit en una errada inusual, segurament fruit de la tensió del propi partit. Una exclusió directa per no entrar per la zona de canvi, castigat amb la exclusió definitiva i el consegüent penal, van acabar amb les esperances dels sallentins en un duel molt igualat.

L´equip com ja ens te acostumats va fer un partit molt bo en defensa i no va estar massa encertat en el llançament. To i així va mantenir les esperances de treure un resultat positiu fins als últims minuts del partit, sumant la seva segona derrota de la temporada, això si amb el mateix equip, el que fa que es tingui el golaverage perdut.

Primer quart amb l´equip barceloní manant als compassos inicials, 2-0 . I reacció sallentina per arribar al final del quart amb 2-2. Amb gols de A.Noguera de penal i R.Ruiz en jugada de superioritat.

Segon quart amb la mateixa tònica, molta lluita, donada la importància de l´enfrontament de cara a decidir la clasificació final. Una derrota dels barcelonins els deixaria amb poques opcions. S´avança l´equip sallenti amb gol de R.Ruiz en un altre superioritat i immediata resposta del "Cata", que donava la volta al marcador a 3 minuts del final de quart on el marcador no es va tornar a moure. 4-3 al descans.

De sortida, A.Noguera transforma un altre penal, empatant el partit i novament s´avaçan els jugadors locals. quasi 6 minuts per jugar però la intensitat defensiva i el poc encert cara a porteria no deixant que el marcador es mogui.

Inici de l´últim quart i tot per decidir. De sortida gol local que agafa avantatge de 2 gols. A. Noguera s´encarrega d´apropar novament als sallentins. Les exclusions es succeeixen fruit de la intensitat i la importància del partit fins que arriba la jugada desgraciada que dona un penal innecessari als locals per sentenciar a falta de 2 minuts, acabant el partit amb un home de menys pels 3 excluits sallentins.

Aquest resultat obliga a no punxar més i guanyar els 3 partits que queden si no es vol estar pendent de miracles a última hora. En principi el calendari es favorable, tots 3 partits son a casa, però no val a badar.
Arbitratge a carreg de J.M. Castillo que va assenyalar 7 exclusions i 2 penals al Catalunya per 11 i 1 penal als sallentins.

Parcials: 2-2, 2-1, 1-1, 2-1
C.N. Catalunya: D.Atset, M.Granada (2), M.Miranda, R.Bou, J.Lozano, G.Nogué (2), D.Gallego, D.Lara, A.Royo, A.Franco (3), P.Soriano, J.Castellsegué.

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, Raul R (2), David R., Ivan R, U.Rodríguez, A.Noguera (3), J.Palacios, G.Batanero.