18/1/15

La imbatibilitat de la UE d'Horta trontolla a Sallent

C.N. Sallent 7 -U.E. Horta 8
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta

Va faltar poc per trencar-se la immaculada trajectòria de la Unió Esportiva d'Horta aquesta temporada. De bon començament, la intensitat defensiva de les sallentines va sorprendre l'equip d'en Florentino Villà. Amb això i una mica d'encert ofensiu, l'equip local va obtenir un primer avantatge esperançador. 

El Sallent va acabar el primer quart amb una renda de dos gols i la sensació de que el líder podia deixar-se els primers punts de la temporada al Bages. Dos contraatacs de les barcelonines als primers minuts del segon quart van igualar el marcador. Vam pensar que la possibilitat de guanyar el partit havia estat un bonic miratge. L'esperit de l'equip bagenc ens va mostrar que estàvem equivocats. Van recuperar la iniciativa al joc i al marcador i van arribar a la mitja part amb un empat a quatre i jugant millor que el rival.

Bisbal no tenia el seu millor dia i veia com els seus  llançaments s'estavellaven als braços rivals o al cos de la portera. Casasayas va assumir la responsabilitat anotadora, fins i tot als penals, quan el cap és més important que el braç, sobretot a partits tan igualats com el de dissabte. El waterpolo, però, no és natació sincronitzada. No guanya qui ho fa millor sinó qui marca més gols. La Unió Esportiva va ser més llesta. Van saber fer les faltes que s'havien de fer, no van permetre cap servei ràpid de falta i, quan les forces dels dos equips ja minvaven, van saber aprofitar millor que el Sallent els petits espais que guanyen els atacant quan arriben els darrers minuts dels partits.

Sallent: 1 J. Peirón (aturades: 2) , 2 A. Toribio, 3 A. Casasayas (3), 4 A. Martínez, 5 A. Bisbal, 6 C. Puerta (1), 8 L. Flores, 9 L. Muns (2), 10 A. César (1), 11 C. López, 12 I. Peirón i 13 L. Puiggrós (aturades: 5) .
1/3 Gols en superioritat.
2/2 Gols de penal.
UE Horta: 1 M. González (aturades: 6), 3 N. Blanco (1), 5 J. Domènech, 6 P. Garro (1), 7 C. Pérez (2), 8 C. Calvo, 9 M. Garcia (1), 10 A. Morilla (1), 11 A. Farres (1) i 12 L. Villa (1).
0/5 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.

Parcials:  (2 - 0) (2 - 4) (2 - 2) (1 - 2)