11/1/15

Partit de tràmit

C.W. Sant Adrià / W.U.A. 0 -C.N. Sallent 28
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A )

Tal i com s´esperava i sense deixar lloc per possibles ensurts, l´equip cadet va apallissar al rival preservant d´aquesta manera la seva primera plaça del grup a la espera dels enfrontaments importants que definiran les seves possibilitats de jugar al grup de promoció d´ascens.

De sortida els titulars preparats i deixant les coses clares des de el primer moment, 0-4 a mig quart i final del primer quart amb 0-7 que ja deixava el partit practicament sentenciat. Arriben les primeres rotacions però l´equip continua sense afluixar, l´equip esta inspirat i en forma i ho demostra a cada partit amb independencia del rival, nou parcial escandalós 0-8 que deixaven el marcador amb 0-15 abans de l´irtencanvi de camps.

Ara si, hora per els menys habituals que tot i baixar la intensitat al joc van acabant imposant-se al rival i firmant un 0-3 que posava un parcial a falta de l´últim quart de 0-18. L´últim quart els sallentins van aprofitar per fer un esprint final per allò dels possibles empats a punts a final de temporada i van rematar la feina amb un altre 0-8 de parcial en un partit sense historia i massa fàcil. Sens dubte un entrenament per mantenir el to abans de l´important partit de la setmana vinent davant el poderós Catalunya, rival directe dels sallentins en la lluita per les dos places que donan accés a la lligueta d´ascens.
Arbitratge de Adrià Crespi que va xiular 9 exclusions i 4 penals als locals i nomes dos exclusions als sallentins.

Parcials: 0-7, 0-8, 0-3, 0-8
CW Sant Adrià/WUA: R.Hernández, O.Ibañez, S.Hernández, L.Casado, R.Portabella, A.Pérez, J.Vera, J.Rodrigalvez, N.Aguinaga, P.Romeu, M.Luque

C.N. Sallent: J.Vila, P.Pérez, Raul R.(4), A.Marín, Ivan R.(2), U.Rodríguez, A.Noguera (14), J.Palacios (4), G.Batanero, A.Garrido (4).