11/1/15

Important victòria davant l´hospitalet

C.N. Sallent 11 -C.N. Hospitalet 10
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Desprès de les ja sabudes victòries dels altres 3 equips sallentins arribava el plat fort del dia, l´important enfrontament davant una rival directe en la lluita per les posicions altes de la taula. El C.N. Hospitalet. Dubtes sobre el rendiment dels equips desprès de la parada nadalenca.

La parada va semblar afectar molt més al jugadors visitants, de seguida, C.Talavera inaugurava el marcador i tot i l´empat dels visitants, 3 gols seguits, E.Casasayas i l´incombustible J.López per partida doble deixaven un 4-1 de parcial amb molt bones sensacions. Però, tots sabem que normalment els marcadors en aquesta categoria son molt ajustats, tal i com es va demostrar al segon quart on l´Hospi va retornar el parcial tot i arribar a mig quart encara amb avantatge de 3 gols, 5-2, per deixar al descans un 5-5 desprès de la reacció de l´equip visitant. Calia tornar a posar-se dintre el partit i continuar treballant.

Tornada a l´aigua i quart d´anada i tornada. Desprès de la primera avantatge visitant, torna a agafar la davantera al marcador l´equip sallenti, E.Casasayas i M.Ruiz s´encarregan i K.Lenard atura un penal. Nous empats que fan arribar el partit a 8-8amb 1,27 per jugar. G.Lafoz amb vaselina amb suspens, posa el marcador en 9-8 i arriba un fet que potser va ajudar a decidir el partit. Exclusió amb tarja vermella del bon boia visitant que fins aleshores havia fet molt mal, R.Noguera, tancant el tercer quart un gol amunt.

A l´´ultim quart de sortida gol de A.Blanco i els sallentins comencem a jugar amb el rellotge, fet habitualment perillós. Redueix de penal E.Mur i a falta de 1,13 J.López li roba una pilota al porter anotant el seu quart gol davant les protestes del rival. Tot i reduir a falta de 40 segons el marcador, l´equip sallentí va saber aguantar la pilota i no donar opcions davant la precipitació del jugadors visitants per imposar-se en un partit important que permet continuar mirant de prop les posicions altes de la taula, posant terra de per mig amb un rival directe.
Arbitratge a carreg de A.Izquierdo i A.Calvo que van xiular 5 exclusions i 3 penals als sallentins per 6 exclusions ( 1 per vermella directa ) als jugadors d´Hospitalet.

Parcials: 4-1, 1-4, 4-3, 2-2
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal, A.Giménez, A.Vilarasau, X.Ramos, E.Casasayas (3), O.Rey, G.Lafoz (1), C.Talavera (1), M.Ruiz (1), J.López (4), A.Blanco (1), R.Boixader.

C.N. Hospitalet: A.López, G.Flor (2), R.Muñoz, X.García, V.González (2), M.Gispert, N.Arquero, R.Noguera (3), J.Bermudez, E.Mur (2), I.Becerra, O.DeViguri (1), V.Muliterno.