25/1/15

El Cata ens passa per sobre.

C.N. Sallent 3 -C.N. Catalunya 16
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Res a dir, avui el Catalunya ha realitzat un bon partit, pressionant molt als sallentins i no deixant-los fer practicament res mentre imposava el seu rodet i el seu bon joc. Si això li sumem que un altre vegada la manca de efectivitat ha estat notòria o que potser s´ens mouen els pals i van a buscar les pilotes, doncs, el resultat no deixa lloc a cap dubte. Un equip d´altre lliga, que per el jove equip sallentí encara queda una mica lluny.

Primer quart i la primera pilota gol visitant, errada defensiva en la marca i A.Torras anota el primer, tot i defensar amb agressivament no es trobaven bones posicions de llençament i costava molt moure la pilota per la pressió visitant. A  banda d´això alguna oportunitat clara fallada i 0-3 de parcial.

Segon quart practicament calcat al primer, pressió a tots els jugadors, que semblan jugar a més revolucions que els nostres i llançaments que no trobaven porteria o s´estavellaven als pals, i el Catalunya novament imposant el seu domini amb un altre parcial de 0-3, que deixava un 0-6 al descans. Partit decidit, no pas pel resultat però si per la sensació de superioritat del rival.

Els visitants lluny d´afluixar, continuaven amb el seu bon to, ben ordenats i anticipant-se a les accions sallentines. Dos gols més i 0-8, abans que arribes el primer gol local, anotat per J.Palacios en llançament llunya trencant la mala estrugança dels pals, per acabar el quart amb un altre gol visitant, 1-3 de parcial i 1-9 al marcador.

L´últim quart amb l´equip ja una mica desmotivat ha perdut l´ordre defensiu, fruit de les exclusions el cansament i la superioritat visitant amb rotacions de 14 jugadors, per firmar un parcial superior de 2-7 per tancar un partit en que no es pot posar Pros a la actitud dels nostres però que evidentment ens posa amb el peus a terra. Bon partit visitant. Ha estat un plaer veure les evolucions d´alguns jugadors, ja coneguts. Toca continuar treballant si cap molt més, per anar progressant i assolint el nivell necessari per competir amb equips d´aquesta categoria.
Arbitratge a carreg de A.Marquez i A.Izquierdo que han assenyalat 8 exclusions i 1 penal als sallentins per 5 exclusions als visitants.

Parcials: 0-3, 0-3, 1-3, 2-7
C.N. Sallent: JX. Pallarès, M.Manrique, R.Ruiz, X.Ramos (2), M.Guirado, J.Arjona, A.Noguera, A.Montalà, J.Palacios (1), J.Vila
C.N. Catalunya: D.Atset, O.Catena, V.Morell (1), M.Meya (3), A.Franco (3), A.Torras (2), E.Sanchez (1), A.Lara, A.Franco (1), O.Canson, V.Camarero (1), J.Salmerón, M.Granada (2)