L´infantil es desinfla amb el Badia.

C.N. Sallent 4 -C.N. Badia 10
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )
Foto d´arxiu: Miguel Herrera

Res a veure el partit d´ahir amb el que es va jugar a Badia a la primera volta on es va aconseguir la victorià. Ahir l´equip va estar mancat de recursos i amb un únic referent per la baixa del boia A.Garrido que molt vigilat no va poder ser tant determinant com altres partits.

Tot i el resultat final, el marcador no reflexa la diferencia real durant el partit. Només a l´últim quart va ser quant l´equip visitant va sentenciar amb un 0-4 de parcial. Fins llavors els quarts es van anar succeint de manera igualada, 1-1 al primer, gol de E.Masplà , 1-1 al segon amb gol de I.Ruiz als últims segons del quart. Empat però la davantera al marcador sempre en mans dels jugadors de Badia.

Va ser al tercer quart quant l´equip vallesà, va marxar al marcador, 0-2 de parcial. L´equip local no trobava opcions i se li feia molt difícil apropar-se amb garanties a la porteria rival. Al descans 2-4.

Canvi de camps i reacció local que aconsegueix empatar amb gols de I.Ruiz i J.Tapia, però a falta d´11 segons pel final del quart i en superioritat l´equip vallesà salva el quart amb un gol que el fa marxar un amunt al final del 4rt quart.

Al cinquè l´equip sallentí no va poder anotar i un altre gol vallesà posava el 4-6 que feia difícil la remuntada, Per acabar rematant a l´últim quart amb 4 gols seguits amb l´equip ja fora del partit i deixant-se anar fins al final. Només queda l´últim partit de la lligueta en el derbi bagenc, i res en joc que no sigui la victorià davant el rival de la comarca però sense cap aspiració d´entrar en grups superiors per lluitar per alguna cosa en el que resta de temporada.
Partit arbitrat per M.Roura que va assenyalar 3 exclusions als locals per 2 i un penal als jugadors de Badia.

Parcials: 1-1, 1-1, 0-2, 2-1, 0-1, 0-4
C.N. Sallent: I.V.Chircu, E.Masplà (1), I.Gil, J.Tapia (1), A.Marín, I.Ruiz (2), M.Cerezo, A.Pardo, M.Montalà, R.Herrera, P.Pérez, M.Castro.

C.N. Badia: G.Puig, C.Sanz, D.Gallego, H.Piedrafita (1), C.López  (1), D.Rodríguez, V.de Pablo (2), A. de Pablo (1), E.Faus, G.Delgado (1), D.Ruiz (2), D.Pastor (2), JA Romero, A.González.