Mal pas de l´absolut davant els joves del Mataró

C.N. Mataró B 10 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina
Foto d´arxiu

Mal partit el que va sortir el passat divendres a la piscina mataronina, jugat en un dia gens habitual en aquesta categoria, un dia gafat. Jugadors que no poden arribar a temps per l´embus de transit, mal inici del partit i l´equip fora del partit van fer que els joves jugadors locals tinguessin un partit fàcil, practicament decidit a la mitja part.

L´equip local molt més dintre del partit, va sortit de manera aclaparadora. Tres gols en els dos primers minuts de joc abans que C.Talavera anotes pels sallentins, nomes una anècdota perquè el domini continuava sent dels locals que amb 2 gols més posaven el marcador en 5-1 amb dos minuts de joc pendents. Novament C.Talavera va fer que s´arribes al final del parcial amb 5-2.

Res va canviar al segon quart, els sallentins incapaços d´anotar veien com dos gols més deixaven un resultat al descans quasi definitiu 7-2 i una imatge no gaire bona de l´equip.
Tornada desprès del descans i semblava que l´equip tornava una mica més fi, dos gols de M.Bisbal apropaven als sallentins a 3 gols, però aquí va acabar tot, gol local i final del quart amb avantatge insalvable 8-4.

L´últim quart es va tancar amb un intercanvi de gols amb el partit dat i beneit i feina pendent per fer en el pròxims partits. El següent, el segon classificat de la lliga, C.N. Montjuic, on l´equip ha d´asegurar els punts si vol continuar mirant de prop la part alta de la classificació i no perdre el tren de la lliga.
Arbitratge a carreg de X.Padilla i C.Nuñez que van xiular 8 exclusions i 1 penal als locals per 6 exclusions als sallentins. Un expulsat amb vermella directe per cada bàndol.

Parcials: 5-2, 2-0, 1-2, 2-2
C.N. Mataró B: J.Muñoz, D.Juanola, A.Jimenez, S.Pizarro (2), M.Blanch (2), L.Bertran, R.Cambray, O.Salva, P.Bernabe (3), R.Loste, N.Mora (3), P.PIñol, R.Casavella.

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (4), A.Gimenez, S.Cabrera, E.Casasayas, O.Muns, A.Vilarasau, G.Lafoz, C.Talavera (2), M.Ruiz, J.López, A.Blanco.