La visita a Martorell acaba sent un tràmit

C.N. Martorell 7 -C.N. Sallent 18
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta

Algunes derrotes donen prestigi. Tot i perdre contra l'Horta, el Sallent va tenir la victòria a l'abast. Aquella derrota mínima fa respecte als rivals. A Martorell tenien por del Sallent i el Sallent, en cinc minuts, va confirmar que la por era justificada. Una renda de cinc gols, a gol per minut, anunciava una golejada d'escàndol.

Quan el Jordi López va començar a moure la banqueta, però, la concentració es va evaporar. El Martorell va començar a escurçar distàncies fins al 3 - 5. Un temps mort demanat per la banqueta visitant per aprofitar la darrera possessió no va obtenir fruit. El técnic visitant esperava que la fi del primer quart servís per recuperar la intensitat, però el Martorell va reduir la diferència encara més, fins a la mínima expressió. El 4 - 5 puja al marcador quan només feia deu segons que havia començat el segon període. I aquí es va acabar el partit. El vent va canviar de direcció i va tornar a bufar a favor del Sallent.

Quatre gols consecutius van restaurar l'avantatge de cinc per a l'equip del Bages. Veient com havien malbaratat el primer avantatge, l'entrenador visitant va insistir al canvi de camp per no perdre la concentració. I aquest cop va funcionar. Un altre parcial de 0 - 5 al tercer quart va matar definitivament el partit. El darrer període va servir per donar minuts a les més joves i eixamplar la diferència fins al 7 - 18 definitiu que torna a posar el Sallent en el bon camí.

Martorell: 1 J. Alarcón, 2 M. Rengel, 3 S. Aparicio, 4 C. Ferrer (2), 5 L. Held, 6 L. Gesti, 7 N. Cristóbal (1), 8 P. García, 10 L. Oviedo (3) i11 T. Lloret (1).