18/1/15

El juvenil s´exhibeix a Vallirana.

C.N. Vallirana 1 -C.N. Sallent 22
Lligà Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Exhibició del juvenil a Vallirana que s´ha mostrat com un bloc solid i molt efectiu. Precisament el que havia faltat fins ara, efectivitat, doncs avui el percentatge d´efectivitat ha estat altisim, transformant la majoria de llançaments fruit de la paciència, la combinació i el excel-lent moviment de la pilota. Avui s´ha mostrat com un autentic equip, buscant sempre la millor opció, pressionant moltisim al rival fins a ofegar.lo i deixar-lo amb un únic gol en tot el partit.

De sortida, immillorable, pressió sobre el rival i equilibri en el joc, buscant sempre la millor opció amb molta paciència per anar imposant la seva llei i posar-se amb 0-3 a 2,50 pel final reduït per un llançament que ha sorprès al porter J.X. Pallarès, avui excel-lent com tot l´equip. Acceleració final del quart i 3 gols més deixaven clar que els nois no volien problemes. M.Guirado, A. Montalà, A.Noguera i 3 de X.Ramos en aquest quart.

Si el primer quart ha estat excel-lent, el segon es per emmarcar. Joc combinatiu i els jugadors locals perseguint als sallentins sense arribar a cap situació, han fet que poguem dir que ha estat el millor quart del que porten de temporada, 0-8 de parcial per arribar al descans 1-14 inapel-lable.

Amb el partit totalment decidit, algunes jugades massa guarnides, han fet que l´equip tot i mantenir el clar domini baixes el to en atac, que no el defensiu on continuaven mossegant, per signar un 0-3 de parcial i temps per rematar la feina a l´últim quart buscant que tothom anotes i ningú es quedes sense marcar, fet que també s´aconseguit amb un últim parcial de 0-5 i la sensació d´haver fet sens dubte el millor partit de la temporada fins al moment.

L´equip arriba com un conjunt molt solid, defensivament molt agressiu, molt decidit en atac, amb bon criteri i molt afinat de cara al pròxims compromisos on ens enfrontarem als cinc primers classificats de la lligueta. Ara mateix podem mirar el calendari sense pressió després de sumar la quarta victorià seguida i pensant en donar algun ensurt als a priori potents equips de la part alta de la taula. El primer, el C.N. Catalunya diumenge vinent.
10 exclusions i 4 penals assenyalats als jugadors locals per nomes 2 als visitants.

Parcials: 1-6, 0-8, 0-3, 0-5
C.N. Vallirana: X.García, C.Hurtan, A.Pujol, D.Millán, A.Romero, V.Gil, R.Ballesté (1), X.Ortiz, G.Campos, P.Martínez, P.Carbonell.

C.N. Sallent: J.X. Pallarès, M.Manrique (2), R.Ruiz (3), X.Ramos (4), M.Guirado (2), J.Arjona (2), A.Noguera (5), A.Montalà (3), J. Palacios (1), J.Vila.