11/1/15

El juvenil sorpren a Horta

U.E. Horta 9 -C.N. Sallent 11
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Sorprenent, aquest es l´adjectiu que farem servir avui per descriure els últims dotze minuts de partit on l´equip que perdia de 3 gols ha estat molt solid, s ha mostrat com un veritable equip i ha remuntat un partit amb molta solvència i moments de molt bon joc.

Amb un molt bon inici, fent mal a dintre, els dos boiàs, han tingut bones oportunitats per inaugurar el lluminós. Això ha fet que els locals tanquessin més la defensa i apareixem un J.Palacios estelar avui anotant des de lluny els dos primers gols per arribar al final del quart 1-2.

Segon quart molt igualat, on s´han succeït els empats, i on ja costava més tot. L´Horta defensava mes agressiu aprofitant un penal en primera instància arribant al final de quart amb parcial de 3-1 que deixava un 4-3 al descans amb l´asignatura pendent d´afinar la punteria. Gol en aquest quart de R.Ruiz.

A la represa, un ràpid gol local, fa tremolar a l´equip que encaixa un altre més que posava una diferencia de 3. Arribant fins a 7-4 a 4 minuts de final de quart. Temps de l´entrenador local per aprofitar una superioritat, i el que son les coses, ha acabat perjudicant al seu propi equip. En els dos últims minuts, 3 gols seguits dels sallentins i empat a 7 al final del quart. Un de A.Noguera de penal, un altre de X.Ramos i dos més de J.Palacios des de l´exterior.

Últim quart intens, les dos primeres jugades un gol per cadascun. Avantatja sallentina i empat local, 9-9 amb 2,35. I apareix el capi, A.Montalà sense por ha assumit la responsabilitat i ha clavat dos dianes més per tancar el partit amb 9-11 i un gran partit, salvant això si, les varies errades de precipitació que podien haver arribat a complicar el partit.
Arbitratge a carreg de R.López i J.Tomas que xiulat 9 exclusions i 1 penal per 8 i 1 als sallentins.

Parcials: ( 1-2, 3-1, 3-4, 2-4 )
U.E. Horta: V.Serrano, P.Parraga, J.Giménez (4), A.Fernández, A.España, R.Terrones (2), M.Santiago (2), O.Martínez (1), M.Zamora, P.Gómez, P.Borras, M.Gasch

C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, A.Noguera (1), R.Ruiz (1), X.Ramos (1), M.Guirado, J.Arjona, I.Ruiz, A. Montalà (3), J.Palacios (5).