25/1/15

Dos punts més per seguir somiant

C.N. Sallent 10 -C.N. Montjuïc 7
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A )

Objectiu complert, dos punts més al sarró per no perdre el tren i amb un ull posat sobre l´altre partit de la jornada que jugaven Poble Nou i Barceloneta que va acabar amb triomf del segon. Això deixa als sallentins en immillorable posició per assolir la plaça restant per poder jugar al grup fort on es decidiran les places de promoció.

Mal partit en conjunt, semblava que els sallentins jugaven a mig gas. No va ser fins l´últim minut del primer quart que es va inaugurar el marcador amb dos gols seguits, Raul R i A. Noguera posaven un franc 2-0 amb 2 segons i reduït a l´últim segon en clara errada de marcatge.

A la tornada, dos gols locals donaven certa tranquilitat ampliant el marcador fins al 4-1, però un altre vegada més aquesta sensació de jugar amb el fre de mà posat feia que l´equip barceloní retalles 4-3 per tornar a ampliar fins al 5-3 de la mitja part. Gols de David R. i A. Noguera per partida doble.

Canvi de camps i la mateixa tònica, l´equip barceloní olorava la possibilitat de treure alguna cosa positiva de la pileta sallentina i intercanvi de gols tot i que sempre anant per davant l´equip local per firmar un 2-2 de parcial amb dos gols més de A.Noguera que semblava l´únic que posava tot donada la seva difícil posició a la boia, molt ben lluitada i treien molt rendiment del seu esforç. Tot un mal son per la defensa del Montju.

Últim quart i 7-6 de sortida, la por al cos als afeccionats però no va semblar immutar als jugadors i a cap a mig quart, esprint dels locals per anotar dos gols seguits que donaven la tranquilitat, 9-6, que deixava el partit fini quitat acabant amb un intercanvi de gols amb el definitiu 10-7.

Objectiu complert i 3 setmanes per davant per el partit decisiu, a casa davant el Poble Nou. La victorià o l´empat donaria practicament la clasificació que hauria de ser reafirmada al partit davant el Geieg teòricament inferior als sallentins.

Parcials: 2-1, 3-2, 2-2, 3-2
C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero (1), Raul R. (1), David R (2), Ivan R., A. Marín, U.Rodríguez, A.Noguera (6), J.Palacios, G.Batanero, A.Garrido.

C.N. Montjuïc: G.Ballesteros, P.Sagnier, D.Bizcarri (1), A.Cobos (1), A.Conde, G. Cuacos (3), A.Martínez, C.Cantos (1), G.Gil, P.Castellón.