18/1/15

El primer parcial quasi definitiu.

C.N. Sallent 12 -C.N. Martorell 8
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Els sallentins amb un inici sorprenent va encarrilar el partit davant el Martorell que no sabia com parar la superioritat local, Tot i això va ser necessari que K.Lenard atures un penal a l´últim quart per acabar de matar el partit quan els visitants van tenir la possibilitat d´apropar-se a un únic gol amb 4 minuts per jugar.

La sortida increïble, en 3 minuts de joc l´equip sallentí ja guanyava 3-0 i només en una superioritat el visitants van poder retallar 3-1 per tornar a trepitjar l´accelerador i tornar a fer un altre parcial de 3-0 que posava al final del primer quart el partit en franca avantatge 6-1. Aquest partit, no podia escapar-se. 2 gols de J.López, 2 més de M.Ruiz, M.Bisbal i C.Talavera.

Enfado del tècnic visitant davant el resultat, gens habitual entre equips amb un potencial si més no, similar i reacció visitant davant la major agresivitat en defensa del rival que s´apropa fins 6-3, només un miratge. Un altre parcial de 3-0 amb gols de S.Cabrera, E.Casasayas i C.Talavera en transformar un penal deixaven al descans el marcador en 9-3 exhibint estones de bon joc i molt bon criteri en el moviment de la pilota.

El tercer quart, va quedar clar que els partits no es guanyen fins que no sona la botzina final. Baixada de rendiment dels locals, més preocupats de controlar el partit que de continuar jugant  com fins llavors i parcial clarament favorable a l´equip de Martorell 1-4 que apropava el marcador 10-7 amb l´últim quart per jugar. La victorià no semblava perillar però calia acabar el partit i no donar oportunitats al rival.

Res més lluny, a l´inici del quart 10-8 i a 4 minuts del final penal en contra que podia suposar el 10-9. Penal aturat per K.Lenard i quasi immediatament 11-8 de C.Talavera que va deixar el partit practicament decidit. Aquí es va acabar la empenta visitant pe rematar el resultat amb l´últim gol de J.López als últims segons de partit. 2 punts més per continuar a la part alta de la taula i continuar en la lluita per les places de la promo amb bon sabor de boca, sobre tot en els dos primers quarts del partit.
Arbitratge a carreg de F.J. Blanco I M.Roura que van xiular 14 exclusions i 1 penal a cadascun dels equips. Amb tarjeta vermella per S.Cabrera per protestar una exclusio.

Parcials: 6-1, 3-2, 1-4, 2-1
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), A.Gimenez, S.Cabrera (1), E.Casasayas (1), O.Muns, A.Blanco (1), A.Montalà, C.Talavera (3), M.Ruiz (2), J.López (3), X.Ramos, JX Pallares.
C.N. Martorell: V.Negre, JL Barragan, A.Lucena (2), I.Sañudo (1), A.Cristobal, F.Valera(2), E.Herrera (2), D.Romartinez, C.Bilbao,M.López, X.Carrillo, P.Arqué (1), J.Cruz.