1/2/15

El joc interior sallentí fa que el derbi es quedi a casa.

C.N. Sallent 12 -C.N. Minorisa 8
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup P2 )
Crónica: Mariano Puerta

Un dels tópics mës repetits és parlar d'enfrontament fraticida quan es juga un derbi. Una de tantes hipèrboles béliques quan es parla d'esport. Dissabte, a Sallent, hi havia derbi. L'únic derbi que pot oferir el waterpolo al Bages: Sallent - Minorisa. En aquest cas en categoria infantil. 

Si tenim en compte que el Minorisa alineava tres jugadors que tenen germanes jugant al Sallent, podem concloure que l'enfrontament era més fraticida que mai.

El Sallent té un equip més fort i el Minorisa té un equip més ràpid. La piscina de Sallent, més petita, afavoria les qualitats dels locals. Mentre l'atac del Sallent pivotava sobre la força de Garrido, l'atac del Minorisa es refiava de les genialitats de Flores. Ben aviat, Garrido va treure la segona exclusió de Puerta, el seu defensor. Per tal d'evitar l'eliminació de Puerta, Carla Fargas va haver de canviar de cubreboia i Garrido es va veure més lliure. 

Mentre la lluita a prop de les porteries era clarament pel Sallent, a la línia exterior hi havia més igualtat. Ruiz superava León, però la velocitat dels manresans els permetia recuperar més pilotes i muntar algun contraatac.
Al final, victòria clara del Sallent que dóna esperances per afrontar la segona fase mantenint la línia ascendent.

Sallent: 1 I. Valentin (aturades: 3) , 2 E. Masplá, 3 I. Gil, 4 J. Tapia (3), 5 A. Marín (1), 6 I. Ruiz (3), 7 M. Cerezo, 8 A. Pardo (1), 9 M. Montalà, 10 A. Garrido (4), 11 P. Pérez, 12 M. Castro, 13 P. Palacios, 
2/5 Gols en superioritat.
1/2 Gols de penal.

Minorisa: 1 G. Polinario (aturades: 3) , 2 A. Sánchez, 3 F. Jódar, 4 A. Batanés, 5 M. Puerta (2), 6 M. Monferrer (1), 7 S. Espinar (1), 8 A. León, 9 A. Flores, 10 Ll. Galván, 11 J. Flores (4), 12 J. César, 13 X. Mármol (aturades: 3) , 
3/4 Gols en superioritat.
2/2 Gols de penal.

Parcials:  (2 - 2) (2 - 0) (2 - 0) (2 - 1) (3 - 2) (1 - 3)