15/2/15

Partit deslluit amb tot en contra.

C.N. Sallent 6 C.N. Poble Nou 14.
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A )

No va poder ser, tot es va girar en contra en una partit que ja se sabia seria molt tens, molt lluitat i de molts nervis. Fins i tot el partit es va arribar a convertir en un acudit típic de la data senyalada en que es jugava. I les dues nombroses aficions ahir, estaven d´acord, atípic però real.

El partit va estar competit fins a la mitja part encara que ja estava clarament desnivellat per les exclusions dels locals del seu jugador referència a la primera jugada del segon quart en una lluita a la boia i posteriorment d´un dels dos cubres abans d´acabar el quart. El 3-1 del primer quart donava superioritat als sallentins que marcaven el ritme i encertaven amb la porteria local. Per acabar el segon parcial amb igualada total al marcador 5-5 però ja amb la clara inferioritat esmentada.

El que va succeir desprès no te possible explicació, les exclusions de l´entrenador local, per la pèrdua dels papers per protestar molt airadament i acabar de llençar el partit encara amb 5-7, tornant a recordar com per 15à o 20à vegada l´entrenador visitant venia a dirigir l´equip a camp contrari, violant el reglament d´aquest esport. Posteriorment també va ser excluit, al igual que algunes persones de la grada que recordaven al col-legiat allò que diu el reglament sobre conceptes claus que va demostrar clarament no saber, deixant molt a les clares, que no estava capacitat per dirigir un partit d´aquesta categoria i menys amb tot el que hi havia en joc, tal i com ell mateix va reconeixer "en petit comite" en acabar el partit.

Es va acabar de veure situacions insòlites, veure com era el públic qui li havia de dir que l´equip visitant estava fent el temps mort al costat de la grada on estava l´entrenador visitant ja expulsat just a la banda contraria de la seva banqueta. Posteriorment va haver de ser expulsat del recinte per continuar dirigint l´equip des de la grada. Desprès molts ens demanem perquè va aquest esport com va?. Doncs ahir vem tenir una mostra molt clara. Perquè els senyors responsables no fan la seva feina. A ningú d´ells li va importar que el partit fos de màxim risc, que hi hagués tant en joc, i que l´arbitre havia de ser de nivell per estar a l´alçada del partit més enllà de la eterna discursiu sobre si ha de ser un o dos arbitres. Una llàstima que un gran partit quedi deslluït per tot plegat.

Felicitar al nanos per la seva extraordinaria temporada, ens han fet vibrar i felicitar també als nostres amics de Poble Nou i sobre tot a la seva afició que va mantenir ahir un comportament exemplar en tot moment. Molts de nosaltres hem viscut situacions que han acabat en més que paraules entre les pròpies aficions i ahir es van ajuntar tots els ingredients perquè passes. Que tingueu molta sort i esperem tornar-vos a veure amics.
Arbitratge de X.Boladeras, 14 exclusions pels sallentins i 18 exclusions i 1 penal pels barcelonins. No hem trobat cap partit documentat ens els dos últims anys en cap categoria nostre amb aquest número ni semblant. 3 excluits definitius per bàndol.

Parcials: 3-1, 2-4, 0-4, 1-5
C.N. Sallent: J.Vila, A,Pardo, Raul R, David R. (1), Ivan R., U.Rodríguez, A.Noguiera (2), J:Palacios (2), G.Batanero, A.Garrido.

C.N. Poble Nou: D.Serrano, U.Biel (1), M.Escrig (2), I.Moreta, E.Sales (1), E.de SanAgustin (3), R.Vidal (4), J.Vernet, J.Mora, P.Fernández (2), S.García (1), C.Ocaña, O.Canals, P.Campos.

2 comentaris:

jaume ha dit...

moltes gracies pels vostres comentaris cap a l aficio, comparteixo 100x100 la teva ilustracio del partit, la vostre aficio tambe va correspondre com uns senyors, no com el senyor d blau, per nomanarlo d alguna manera, tenia que ser un gran partit i sel va carregar, jo tambe espero tornar a trobar al sallent per aquestes piscines d catalunya. salut amics

Unknown ha dit...

Gràcies Jaume. Avui desprès de Carnaval ens ha vingut tota la frustració. En menys de 2 quarts es van carregar no nomes un partit, sino tota la temporada dels nanos. No hi ha dret.