Concentració, dispersió, rendició.

C.N. Sant Andreu 18 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta    Foto: Simón Noguera

Primera fase, concentració. Comença el partit i les noies d'en Jordi López porten ben apresa la lliçó. Ajudes sobre la boia, ràpida recuperació de la posició, seguretat en les passades per no perdre la pilota, les faltes es fan abans de que la rival marxi per no concedir superioritats. Acaba el primer quart i el Sant Andreu només ha pogut anotatr dos gols, un d'ells de penal. Comença el segon quart i el Sallent mou bé la pilota en superioritat fins a fer-la arribar a Peirón que anota. Boixader és castigada amb exclusió per segon cop i l'entrenador l'ha de substituir per no perdre el seu concurs prematurament.

Segona fase, dispersió. En dos minuts, el Sallent pren moltes decisions errònies i el Sant Andreu fa un parcial de 4 – 0. Fer un partit perfecte, havia servit a Sallent per perdre per la mínima diferència. En dos minuts, l'avantatge de  les Barcelonines arriba als cinc gols. El Sallent recupera la concentració i veu que, en la seva millor versió, només aconseguiran que la diferència no creixi gaire.

Tercera fase, rendició. Les sallentines no volen lluitar si el premi és només maquillar el marcador. Gairebé una meitat sencera sense que cap jugadora sallentina sigui exclosa. Una prova de que la intensitat defensiva havia desaparegut. Sense intensitat defensiva i sense confiança en atac, l'allau de gols era inevitable.

Un altre resultat per oblidar, però les jugadores del sallent faran bé en recordar que, quan portaven jugats deu minuts, el resultat era 2 a 1. Poden plantar cara a les seves rival, millor dit, podran plantar cara les seves rivals quan se n'adonin que saben jugar.

Sant Andreu: 1 C. Vallvé, 2 A. Hernández (2), 3 N. Fernández, 4 M. Guirau (3), 5 A. Viadel, 6 E. Grajea, 7 B. Soeto, 8 M. Hernández (5), 9 M. López (3), 10 J. Ferrero, 11 M. Luque (1), 12 S. Morell (4) i 13 T. Sola,