15/2/15

L´últim quart dona els punts en joc.

C.N. Sallent 9 -C.N. Rubí B. 7
Lliga Catalana de 1ª Divisió

Partit complicat, i fins i tot estrany el que el va jugar a mitja setmana avançat a la jornada del cap de setmana. Difícil per les nombroses dificultats que va plantejar el jove equip de Rubí format basicament per juvenils i algun cadet i perquè amb 1-5 en contra al principi del segon quart ningú donava res per l´equip que va saber sobreposar-se i acabar guanyant el partit en un últim quart molt bo.

La sortida va marcar de inici un 0-2 clar davant la inoperància dels locals en atac i de la passivitat defensiva que feien que els jugadors visitants tinguessin clares posicions de llançament que no dubtaven en aprofitar, fent inútil els intents d´aturar pilotes del porter local.  C.Talavera redueix però al final del quart 1-3 preocupant no tant pel resultat però si pel joc.

De sortida del segon, desastrós. dos errades clamoroses amb possessió de pilota favorable, es converteixen en clares opcions pels visitants que aprofitaven davant el desconcert general 1-5. L´equip patia però poc a poc va anar entrant en el partit i guanyant claredat anotant 3 gols per deixar un marcador final de 4-5 al descans incert però esperançador. Gols de A.Blanco, J.López i M.Bisbal.

El tercer molt lluitat, empat de sortida de J.López i la defensa començava a funcionar, tapant i bloquejant nombrosos xuts a la vegada que K.Lenard creixia dintre la porteria aturant bons xuts dels rivals. Tot i això al final del quart M.Mejias tornava a deixar el marcador favorable.

L´inici de l´últim quart va ser el que va marcar tot, M.Bisbal empatava i C.Talavera donava la primera avantatja mentre la defensa es convertia en un mur, F.Comellas fantàstic en defensa bloquejant molts llançaments i K.Lenard a la porteria feien impossible remuntar als visitants, mentrestant J.López que estava a tot arreu, donava criteri a l´equip ja ficat de ple al partit. E.Casasayas i O.Muns remataven amb dos gols més els 4 gols seguits dels sallentins que només va poder ser escurçat entrant a l´últim minut. 9-7 final en un partit amb la pitjor i la millor cara de l´equip.
Arbitratge a carreg de J.M. Fuentes i A.Izquierdo que van xiular 6 exclusions als locals per 3 als visitants.

Parcials: 1-3, 3-2, 1-1, 4-1
C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (2), A.Giménez, S.Cabrera, E.Casasayas (1), O.Muns (1), X.Ramos, C.Talavera (2), A.Montalà, J.López (2), F.Comellas, JX Pallares.

C.N. Rubí B: J.Carrasco, J.Martí, E.Colet, F.Calero, P.Pérez, E.Jiménez, M.Mejias (2), E.Fernández, O.Isrrael, S.Sampons (1), D.Carrasco, M.Granero (2), M.Vernet.