El Sallent rendibilitza l'avantatge inicial.

C.W. Sant Adrià 6 -C.N. Sallent 9
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta

Alguns jugadors d'escacs són especialistes en rendibilitzar els petits avantatges. Si guanyen un peó, la partida serà seva. El Sallent va guanyar el Sant Adrià traient petroli de la renda de dos gols que va obtenir després de cinc minuts de joc. El gols de Puerta i Peirón obrien el camí cap a una golejada que mai va arribar.

La força física de les boies del Sant Adrià obligava al Sallent a tancar-se en defensa i la veterana Santos aprofitava els espais que es generaven a l'exterior per xutar. D'aquesta manera va arribar el primer gol local per establir l' 1-2. Tot i les ordres d'en Jordi López, les jugadores sallentines tenien el braç encongit, no gosaven xutar. Va haver de ser de penal, que les bagenques marquessin, mitjançant Casasayas, el tercer gol que tancava el primer quart. El segon quart va ser encara més pobre en el vesant anotador. La boia visitant, Muns, eixamplava la diferència fins a l'1 – 4, però Balada la tornava a reduir i deixava el marcador en un 2 – 4 que no es va tornar a moure durant el segon quart.

Es va canviar de camp i semblava que havien canviat de partit. La por a xutar va desaparèixer.  Un altre gol de Muns posava el 2 a 5 i obria la porta a un duel de xuts llunyans entre Santos i Casasayas. El va guanyar la jugadora local, que va fer tres gols per dos de la visitant, però va ser insuficient per capgirar el marcador. El gol de Arribas va reduir la renda visitant al mínim, 6 – 7 abans d'acabar el tercer quart. Al darrer quart, va tornar la gasiveria anotadora. La condició física de les locals no donava per a més i les visitants, que van recuperar l'avantatge de dos gols mitjançant Martínez i Puerta, van recuperar també la por a l'errada que només durant un quart havien abandonat.

S. Adrià: 1 I. López (aturades: 7) , 2 M. Fernández, 3 M. Santos (4), 4 C. Sentís, 5 S. Andrés, 6 M. Nieto, 7 J. Arribas (1), 8 A. Casablancas, 9 D. Cayuela, 10 A. Balada (1), 11 E. Carreras i 12 R. Rodríguez.