13/2/15

L´avantmatx

C.N. Sallent - C.N. Poble Nou
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-23A)

Partit decisiu el que tindrà lloc aquest dissabte de Carnaval ( 14 de Febrer a les 16:30H ) a la piscina del club natació sallent entre el C.N. Sallent i C.N. Poble Nou. en categoria cadet masculina.
El partit decidirà en cas de victòria de qualsevol dels dos equips qui obtindrà una plaça per jugar al grup capdavanter que es jugarà les places per la promoció d´ascens. En cas d´empat afavoriria als sallentins pendents això si de guanyar l´ultim partit de la lligueta al combinat Banyoles/GEiEG, també a casa.

A priori la igualtat es màxima. S´enfrontan el màxim golejador del grup ( Poble Nou ) contra el segon màxim golejador ( C.N. Sallent ) i el mateix passa en l´apartat de menys golejat on el que menys gols ha rebut es el Sallent i el segon el Poble Nou.
Per si això no era prou significatiu de la igualtat entre els dos equips, cal recordar que el partit d´anada, jugat a Can Felipa, va acabar amb un resultat favorable als sallentins, amb un marcador molt baix i on la bona defensa sallentina va anul-lar l´atac dels barcelonins, emportant-se el triomf en un partit amb molts nervis i molt intens.
  • C.N. Poble Nou 3 C.N. Sallent 4 ( 1-0, 1-1, 0-2, 1-1 )
Sorprenent el paper de tots dos equips en el grup, superant a rivals que a priori eren més qualificats i més favorits a les dos places que donan accés a jugar la fase d´ascens. Cal recordar la clara victorià del Poble Nou a la piscina del Catalunya i com el Sallent va a estar a punt de donar la sorpresa a la mateixa piscina competint fins al final. També esmentar com han superat tots dos al C.N. Montjuïc del que a priori s´esperava més.

Les altres 3 places seran per U.E.Horta ( ja classificat ), i C.N. Catalunya i C.N. Sant Feliu ( aquests dos pendents de ratificar amb rivals que aparentment no haurien de presentar problemes.

Esperem amb moltes ganes aquest partit i desitgem sigui un bon espectacle. I evidentment, esperem guanyar als nostres rivals. Us esperem a tots, que poguem omplir la piscina i fer un bon ambient de waterpolo i un bon començament de festa.
En acabar el partit la secció de waterpolo del club, passi el que passi, anirem cap a la Rua del nostre Carnaval, festa anual de gran importància per nosaltres i de molta tradició a la comarca. Ja tenim les disfresses a punt i el nostre "carrito" ja te la decoració a punt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

estic segur sera un gran partit amb 2 grans equips i que guanyi el millor....sallent sou molt bona gent!!!!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies, molt agraït. Per nosaltres ja es un premi haver arribat amb opcions. Un premi per la fantàstica temporada dels nanos.