22/2/15

Ens falta tir exterior.

C.N. Sallent 2 -C.N. Sant Andreu 12
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Un altre partit amb el mateix guio, l´equip defensa bé, esta molt atent, treballa moltíssim però quan falten aquell gols que facin que la defensa surti més i el joc interior sallentí tingui més espai per moure´s i més oportunitats de fer més mal en no poder estar tan tancada la defensa. Si això li sumem la bona impressió deixada pel porter visitant, doncs es transforma en un marcador massa grossa deslluint el bon partit davant el lider.

Mala sortida aquesta vegada de l´equip, avui amb 9 jugadors, per la baixa a última hora per infermetat de M.Guirado. Això ha fet que l´equip sortís una mica despitat encaixant dos gols en els dos primers atacs visitants. Feia mala pinta però l´equip s´ha resituat amb una bona actuació del porter local JX. Pallares aturant un llançament i un penal dels barcelonins.

Segona part i més problemes, defensa massa tancada, no arribant pilotes als boies, i el llançament no es prou bo com per inquietar la porteria rival. Només A.Noguera en un penal provocat per X.Ramos escurçava fins 1-3 però 3 gols dels visitants que rentabilitzaven molt bé la seva superioritat numèrica obligant als sallentins a fer un sobre esforç imposant un altíssim ritme de partit. Al final del quart 1-6, que deixava clar qui era l´equip superior.

El tercer quart, continuava amb el mateix guio, llançaments fora, bloquejats per la defensa rival i el que passava, ben aturat pel bon porter visitant. Fins i tot destaquem una esplèndida aturada en pilota penjada a la boia ben palmejada i col·locada per M.Manrique en 2 metres. Mentrestant el rodet visitant amb continues rotacions continuava fent mal amb 3 gols més. 1-9 al final del quart.

L´últim quart ja amb l´equip força cansat ha servit per acabar un partit amb signes preocupants de falta de gol que no ens deixa brillar i ressaltar l´esforç i el bon treball defensiu de l´equip. Només R.Ruiz ha estat capaç d´anotar en mitja vaselina per acabar en 2-12.
Arbitratge a carreg dels senyors A.Izquierdo i Verdejo que han xiulat 3 exclusions i 2 penals als locals i 4 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: 0-2, 1-4, 0-3, 1-3
C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, J.Vila, R.Ruiz (1), X.Ramos, J.Arjona, A.Montalà, J.Palacios, A.Noguera.

C.N. Sant Andreu: G.Ferrera, J.Bertran (3), P.Badia (2), A.Martínez (1), G.Tarruell, X.Bonilla, P.Barnils, M.Vidal, A.Alvaro (2), J.Sanchez, R.Rustarazo (3), E.Ramírez (1), G.Carrasco, A.Rodríguez.