1/2/15

Oportunitat desaprofitada davant el Montju.

C.N. Sallent 9 -C.N. Montjuïc 14
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Mal partit en lineas generals de l´absolut sallentí que perd un partit important davant el segon classificat i d´aquesta manera es fica en problemes per mantenir la plaça de privilegi que dona accés al play off d´ascens.
Tot i anar a remolc durant el primer període l´equip perd l´oportunitat d´empatar al tercer període fallant 2 penals consecutius i perd la concentració cedint clarament al final del partit.

L´endrontament ja se sabia difícil, amb un adversari dur i perillós, que visitava la piscina sallentina amb anim de donar un cop d´autoritat i posar-se en bona posició de cara a la recta final. Tot i això la iniciativa en els primer minuts va ser sallentina amb gols de e.Casasayas de penal i J.López s´avançava al marcador per dues vegades abans de cedir el comandament del matx als barcelonins que amb 3 gols consecutius posaven un 2-4 a 1,15 del final del quart. Als últims segons primer E.Casasayas escurçava i A.Fernàndez per part visitant deixaven un 3-5 al final del quart.

Inici del segon quart i 4-5 de M.Ruiz i exclusió del local A.Gimenez per agressió a un jugador visitant que deixava l´equip amb un menys davant les ja nombroses baixes que presentava l´equip. Tot i les dificultats l´equip va arribar al final del quart amb 5-6 desprès de gol de A.Blanco.

Canvi de camp i l´equip aconsegueix l´empat, M.Ruiz, nou gol visitant i inexplicablement fallant 2 penals consecutius amb 6-7, que podien haver fet que l´equip continues ficat dintre el partit. L´equip es va perdre davant les errades pròpies i el discutible criteri arbitral que va acabar desesperant al jugadors locals. 3 gols visitants van tancar el marcador en 6-10 i practicament el partit.

A l´últim quart va continuar el malestar arbitral corrent el risc el partit d´acabar amb alguna cosa més que paraules, fet que per sort no va succeir i amb l´equip fora del partit els jugadors barcelonins augmentaven la seva renda fins al 7-14 tancant els locals amb dos gols per maquillar el resultat en el definitiu 9-14. Ara ja el marge es mínim i caldrà posar-se la roba de treball i treure els següents partits si es vol continuar a la part alta de la taula.
Arbitratge a carreg dels senyors Verdejo i Nuñez que va xiular 9 exclusions als locals ( 1 vermella directe ) per 7 als visitants i 4 penals.

Parcials: 3-5, 2-1, 1-4, 3-4
C.N. Sallent: K.Lenard, A.Montalà, A.Gimenez, X.Ramos, E.Casasayas (3), A.Vilarasau, A.Blanco (1), G.Lafoz, C.Talavera, M.Ruiz (3), J.López (1), F.Comellas (1).

C.N. Montjuic: V.Garcia, A.Sanchez (1), V.Perez (1), M.Tomasa, S.Lloret, M.Moliner (1), A.Sanchez (1), S.Rodríguez (2), M.Lloret (1), G.Herrera (2), A.Fernández (3), O.Masip (2), G.Cuacos.