22/2/15

El Sallent no sap guanyar un rival directe.

C.N. Sallent 8 -A.E. Santa Eulalia 10
Lliga Catalana 1ª Divisió Femenina 
Crónica: Mariano Puerta     Foto: Simón Noguera

Saber jugar no és el mateix que saber guanyar. El Sallent va jugar de tu a tu l'equip de L'Hospitalet. Fins i tot, en algunes fases del partit, l'equip va fer allò que tant subjectivament qualifiquem com jugar millor. Però, al final, un gol que aprofita una badada del rival val el mateix que un que s'aconsegueix en una magnífica jugada col·lectiva.

En un partit marcat per les exclusions (fins a vint-i-una entre un i l'altre bàndol) i l'aprofitament de les superioritats, l'AESE va malbaratar la primera que va tenir i el Sallent va respondre aprofitant la seva a la següent jugada mitjançant Casasayas. Un bon començament que no va ser refrendat. Un minut després, Maestro aprofitava l'exclusió de Puerta per empatar el partit. La mateixa Maestro va cometre un penal que Casasayas va anotar. El dos a un no es va moure fins al final del primer període, malgrat que el Sallent va disposar de dues superioritats per eixamplar la diferència. El Sallent havia tingut l'oportunitat de donar un cop d'autoritat i no ho va fer.

A la represa, l'AESE sí que va saber aprofitar el moment de feblesa del Sallent. Tres gols en tres minuts que capgiraven el marcador. César, en situació de jugadora de més, va aturar la sangria. Pérez aprofitava la segona exclusió de Puerta per anotar el tres a cinc. El Sallent tindria una altra superioritat per reduir la diferència abans de la mitja part, però tampoc la va aprofitar.

Dos gols no eren una diferència insalvable. Tot just començat el tercer quart, Maestro tornava a marcar i la renda visitant s'enfilava als tres gols. La defensa del Sallent permetia que la seva ineficàcia ofensiva no es traduís en una derrota més gran. De cop i volta, una altra llacuna de joc, i l'AESE marcava dos gols en dues jugades consecutives. En mig minut, Maestro i Perarnau havien sentenciat el partit. El tres a vuit era una diferència inabastable per la innocència ofensiva del Sallent. Quan faltava un minut per al final del tercer quart, Ingrid Peirón marcava el quatre a vuit. Una reacció que arribava tard.

L'intercanvi de gols de Casasayas i Pinel mantenia la diferència de quatre gols per a l'AESE, però ja només quedaven quatre minuts per tornar a capgirar el marcador. Dos gols de Puerta van suposar el darrer apropament significatiu a l'electrònic. A la següent jugada, Maestro apagava qualsevol esperança per a les sallentines. Casasayas, un altre cop de penal marcava el vuit a deu i les noies de Jordi Timblau fins i tot van fallar un penal que no van necessitar per refermar la seva victòria.

Sallent: 1 I. Peirón  (aturades: 3) , 2 L. Flores, 3 J. Boixader, 4 A. Martínez, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta (2), 7 A. Casasayas  (4), 8 I. Ortiz, 9 L. Muns, 10 A. César (1), 11 C. López , 12 J. Peirón  (1) i 13 L. Puiggrós  (aturades: 3) ,
3/12 Gols en superioritat.
2/3 Gols de penal.
AESE: 1 L. Llerena (aturades: 7) , 2 M. Pérez  (1), 3 M. Perarnau  (1), 4 L. Martínez , 5 C. Galián  (1), 6 A. Pizarro (1), 7 C. Molinet, 8 S. Pacha, 9 L. Llorens, 10 S. Maestro (4), 11 A. Carrero (1) i 12 E. Pinell  (1).
6/9 Gols en superioritat.
0/1 Gols de penal.
1 Eliminada.

Parcials:  (2 - 1) (1 - 4) (1 - 3) (4 - 2)