1/3/15

Punt d´or per al Sallent

A.E. Santa Eulàlia 6 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Punt important l´aconseguit ahir a la piscina del lider de la categoria, en un partit amb poc gols i on la feina dels sallentins en defensa va ser extraordinaria. Fins i tot les opcions d´endur-se el triomf van ser clares, però algunes errades en atac sobre tot al final del tercer quart on es podia haver sentenciat el partit, van deixar al final del partit cert sabor agredolç. Aquest resultat deixa a l´equip sallentí amb la classificació a les seves mans, sense dependre d´altres resultats.

El dos primers quarts van ser molt igualats, tal i com ho demostren els dos primers parcials amb 1-1 de resultat tos dos. Al gol inicial dels locals va poder respondre M.Bisbal anotant un penal amb dos minuts per acabar el primer quart. Defenses agressives, dificultat per llençar i K.Lenard, ahir molt encertat, amb una fantàstica actuació sota pals aturant quasi tot el que deixava passar la bona defensa en zona dels sallentins, impedint ahir que arrivesin pilotes en condicions al bon boia local, ben marcat ahir.

El segon quart va donar la primera avantatge al sallentins desprès de més de 5 minuts de quart i amb la aturada de un penal per K.Lenard, C. Talavera posava el 1-2 al marcador empatant C.Garcia quant s´entrava a l´últim minut del quart, amb diverses exclusions dobles però sense moviment al marcador. 2-2 al descans amb un marcador molt curt, que deixava clar el que havia estat el partit, defensa al límit.

Canvi de camps i tornava la avantatge local, en el tram de partit més realitzador per part dels dos equips. Empat de M.Ruiz i tot seguit nou intercanvi de gols per posar el partit en 4-4 amb gol de J.López. Novament doble exclussió. A falta de 4 minuts nova avantatge sallentina que posa distancia al marcador amb 2 gols en dos atacs consecutius, M.Ruiz i S.Cabrera posant el 4-6, i amb l´equip local realment descentrat, es fallen algunes passades i alguna oportunitat que podien haver ampliat encara més l´aventatge sallentina.

El gol a l´inici de l´últim període va fer tornar al partit als locals que a falta de 4,26 empataven el partit a 6 gols. Molt temps per jugar però cap dels dos equips va ser capaç d´introduir la pilota dintre la porteria rival arribant al final del temps amb un valuós empat que sap a poca cosa, tot i la importància del punt, una vegada vist el partit. Extraordinari el treball en defensa.
Arbitratge a carreg de F. Blanco i FX Boladeras que van xiular 10 exclusions als locals i 7 als visitants, 1 penal per banda i dos expulsats amb vermella, un per cada equip per protestar.

Parcials: 1-1, 1-1, 2-4, 2-0.
A.E.S.E.: J.Ferrandis, C.García J.(1), B.Lathrope, I.Martínez, S.Palayer, R.Nogué (3), C.García M., I.Illescas, O.Dalmau (2), R.Marmol, C.Román, N.Montes, D.Toha.

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (1), A.Giménez, S.Cabrera (1), E.Casasayas, A.Vilarasau, A.Blanco, A.Montalà, C.Talavera (1), M.Ruiz (2), J.López (1), F.Comellas.