1/3/15

L´infantil supera amb facilitat al Sant Adrià.

C.N. Sallent 17 -Sant Adrià / W.U.A. 7
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 2ª Fase, 11-15 )

L´infantil ha mostrat avui la seva superioritat vers els combinat de Sant Adrià-Autònoma de la mateix manera que va succeir en la primera fase. Tot i veure millora als visitants sobre tot del primer partit jugat a Sallent, l´equip s´ha mostrat molt superior en tot moment donant minuts a tots els seus integrants i repartint els gols sense que el protagonisme fos dels jugadors de referència de l´equip. Fet comú en tots els equips que entrena J.López sobre tot quan l´equip es clarament superior.

Primer quart on tot ha quedat decidit de entrada amb 3 gols que posaven un clar avantatge ajust abans que als últims segons inaugures el marcador l´equip visitant, 3-1 al final del quart. El segon més del mateix, 3 gols més deixaven molt clar qui manava al partit per posar el 6-1.

El tercer quart ha estat molt mes ajustat, de entrada gol visitant fàcilment remuntat en dos atacs consecutius per tornar a deixar la diferencia en 5 gols igual que abans del final de quart. A l´últim minut A.Garrido inclinava el parcial de la banda sallentina, 3-2 i 9-3 al marcador.

De tornada del canvi de banquetes, el parcial més minso de tot, 1-0 amb gol de la golejadora del partit avui, M. Montalà, jugadora aleví,  que aconseguiria 4 gols en el partit d´avui. Cinquè parcial novament dominat amb claredat, 3-0 i l´últim el mes esbojarrat de tots. Amb el partit guanyat i pensant més en anotar que en defensar la pròpia porteria, el parcial ha estat de 4-4, donant moltes oportunitats de llançament als jugadors visitants que fins al moment no havien trobat posicions tan clares de llançament.

Al final 17-7, amb el gols molt repartits i sense el protagonisme habitual del jugador de referència I.Ruiz, fet que no ha impedit un resultat prou clar. bon començament de l´equip amb moments de bon joc on anem notant la progressió dels nanos, esperant partits més difícils.
Arbitratge a carreg de R.Garcia que va xiular 6 exclusions als locals per 1 i 1 penal als visitants.

Parcials: 3-1, 3-0, 3-2, 1-0, 3-0, 4-4.
C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà (2), G.Díaz, J.Tapia (2), A.Marín(1), I.Ruiz (1), M.Cerezo (1), A.Pardo (1), M.Montalà (4), A.Garrido (3), S.Vendrell (1), M.Castro, I.Gil, P.Palacios.

Sant Adrià/WUA: P.Geary, O.Ibáñez, J.Hernando (5), R.Planes, A.González, L.Casado, R.Pérez, J.Rodrigalvez (2), J.Rodríguez, A.Rodríguez, C.Paredes, A.Pujol